V Dúbravke od mája pribudne ďalšia ambulancia všeobecného lekára pre dospelých

19.4.2021
ambulancie Dúbravka M.Schneidera Trnavského

Zdroj: MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Počet ambulancií všeobecných lekárov pre dospelých v bratislavskej Dúbravke sa rozšíri. Od 1. mája otvoria novú ambulanciu v priestoroch zdravotného strediska na M. Sch. Trnavského. Informovala o tom bratislavská mestská časť na Facebooku.

Nová ambulancia všeobecného lekára pre dospelých sa otvára 1.mája 2021 v priestoroch zdravotného strediska na M. Sch. Trnavského 8, Bratislava - Dúbravka, na II. poschodí, č.dv. 123.

"Okrem základnej liečebno-preventívnej zdravotnej starostlivosti poskytuje aj komplexnú zdravotnú starostlivosť v prípade ťažkostí s vysokým cholesterolom či vysokým krvným tlakom," spresnila samospráva na sociálnej sieti s tým, že ambulancia je vybavená modernými prístrojmi, ktorými je možné na mieste skontrolovať parametre pre možný zápal v organizme, ochorenie srdca, biochemické markery onkologického ochorenia, stav ciev a možnú aterosklerózu, 24hodinové monitorovanie krvného tlaku.

Samospráva dodala, že ambulancia má uzatvorenú zmluvu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti so všetkými zdravotnými poisťovňami na Slovensku. Pre viac informácií píšte na ambulancia-dubravka@medadult.sk alebo zavolajte na telefónne číslo 02/43330413, SMS: 0911 524 955.

(nc)

Páčil sa vám článok?