V piatok štartuje letné kino pred DK Dúbravka - aké filmové lákadlá na vás v júli čakajú?

15.7.2020

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Už tretí rok môžu Dúbravčania tráviť letné večery spoločne pri filme. Letné kino sa rozkladá na ploche pred Domom kultúry Dúbravka. Inak tomu nebude ani počas tohtoročného Kultúrneho leta v Dúbravke.

Mestská časť Bratislava-Dúbravka plánuje štyri filmové stretnutia. Prvé bude patriť filmu Čarodejnice z Eastwicku (1987), ktorý je voľnou adaptáciou knihy Johna Updikea so strhujúcimi výkonmi Jacka Nicholsona, Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer. Film v sebe spája prvky bizarnej komédie, hororu i satiry na zatuchnutú morálku typického amerického malomesta. Trojica osamelých, životom sklamaných žien si žije svoj obyčajný život v malom novoanglickom mestečku Eastwick. Netušiac, že sú novodobými čarodejnicami sa pravidelne, každý týždeň, stretávajú, popíjajú alkohol, hrajú karty a fantazírujú o ideálnom mužovi. Jedného dňa sa z nenazdajky v mestečku objaví tajomný cudzinec s diabolským sexepílom: Daryl van Horne...

Ako to všetko dopadne môžete zistiť 17. júla, na premietaní pred Domom kultúry Dúbravka. Projekcia sa začína o 21.30, vstupné do „kina“ sa neplatí. V prípade nepriaznivého počasia sa však nepremieta.

Na piatok 31. júla je naplánovaná projekcia amerického akčného filmu Lúpež vo veľkom štýle (2017) v hlavnej úlohe s hereckou legendou Morganom Freemenom, ktorému budú sekundovať Michael Cain, Alan Larkin, Joey King či Matt Dillon.

(ars)

Páčil sa vám článok?