Podujatie Vianoce pre seniorov v Dúbravke sa tešilo hojnej účasti

19.12.2018
0

Zdroj: fb Dúbravka

Páčil sa vám článok?

V Dúbravke sa uskutočnilo krásne vianočné podujatie venované práve starším obyvateľom. A že účastníkov teda rozhodne nebolo málo dokazujú aj fotografie priamo z konkrétneho miesta.

V účasti na vianočných večierkoch sa teda seniori rozhodne nenechali zahanbiť. Práve naopak mohli by konkurovať mnohým aj mladším ročníkom. Do Dúbravky ich  prišlo skutočne veľa, aby si tak v príjemnej atmosfére mohli vychutnať predvianočné chvíle a pestrý program spolu so svojimi priateľmi. 

,, Jednotlivé denné centrá seniorov si blížiace sa vianočné sviatky pripomenuli počas decembra na svojich vianočných posedeniach. Jedno podujatie však spojilo všetkých a pripomenulo odkaz Vianoc – spoločne strávené chvíle, stretnutia. Mestská časť zorganizovala Vianoce pre dúbravských seniorov.
Seniori sa stretli v Dome kultúry Dúbravka. Pripravený bol program. Farebná a živá Klnka a spevák Dušan Grúň. Kultúrny dom sa naplnil nielen hudbou, no aj rozhovormi, dávkou energie, pohody, úsmevov..." Takto popísali atmosféru tohto krásneho podujatia na facebookovej stránke mestskej časti Dúbravka. 

Zdroj: Fb Dúbravka

Spokojnosť seniorov z tohto vianočného stretnutia dokazujú aj ich usmiaté tváre a družné debaty za stolom, ktoré môžeme vidieť na fotografiách. 

Zdroj:
Zdroj: FB Dúbravka

(bal)​

Páčil sa vám článok?