Bývanie v lone prírody a predsa v hlavnom meste

4.9.2009
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> Je to vôbec možné? VILLA RUSTICA dáva kladnú odpoveď. Obkolesené lesoparkom Devínskej Kobyly, v blízkosti centra voľného času a pripravovaného polyfunkčného centra BORY, vyrastajú v novej obytnej štvrti Dúbravky mestské vily - VILLA RUSTICA.

Súbor piatich mestských víl má jedinečný výhľad na panorámu Malých Karpát so siluetou hradu Pajštún a vrchu Kačín. Lokalita sa nachádza v priamom susedstve s prírodnou rezerváciou Devínska Kobyla, patriacou medzi najvýznamnejšie v Malých Karpatoch, ktorá je vyhľadávaným miestom pre víkendové rodinné prechádzky. Borovicovým lesom sa dostaneme k základom rímskej vily, po ktorej dostal aj obytný súbor svoj názov.

Zdroj:
 

Zámerom investora bolo vytvoriť súhru existujúceho prírodného prostredia s príjemným a komfortným bývaním. Moderná architektonická koncepcia a použitie kvalitných prírodných materiálov zabezpečí budúcim obyvateľom dlhodobé príjemné bývanie.

Špecifickým a jedinečným zámerom  je ponúknuť byty na mieru. Budúci majitelia apartmánov, majú možnosť si prispôsobiť svoje nové bývanie podľa vlastných predstáv a potrieb. Môžu priamo zasahovať do dispozície bytu, môžu si zvoliť konečnú výbavu bytu a tým aj cenu bytu podľa svojich reálnych možností za spolupráce architekta. Interiér bytu bude v plnej miere šitý na mieru zákazníka.

Zdroj:
 

Obytný komplex ponúka široký sortiment bytov od 2-izbových s kuchynským kútom cez 2- 3- a 4-izbové až po luxusné strešné 5- a 6-izbové apartmány s veľkou terasou a fantastickým výhľadom na Karpaty.

Navrhnuté byty sú priestranné a preslnené. Dominantným priestorom bytu je veľká obytná hala s kuchynským kútom. Spálne sú sústredené do tichej oddelenej zóny bytu spolu s kúpeľňami. Jedno WC je navyše umiestnené pri vstupe. Vďaka použitému konštrukčnému systému, byt môže rásť s jeho majiteľom: hrubé medzibytové steny majú zvýšenú akustickú odolnosť, ale vnútrobytové deliace priečky sa môžu kedykoľvek zmeniť, bez zásahu do statiky domu.

Zdroj:
 

Auto možno pohotovostne zaparkovať pred domom alebo v garáži v suteréne, spojenej s obytnými podlažiami aj výťahom. Bezpečnosť obytného súboru môže byť zabezpečená kultivovaným oplotením areálu, ktorý vymedzí privátny priestor majiteľov bytov súboru VillaRustica od okolia a lesa. Byty na prízemí majú bezpečnostné fólie na oknách.

Zdroj:

Veľkou výhodou lokality je vynikajúca dopravná dostupnosť. Centrum Bratislavy je vzdialené 10km, zástavky MHD 500 m, školy, pošta a obchodné centrum 700 m a budúce obchodno-zábavné centrum BORY len 1500 m. Súbor má aj možnosť rýchleho prístupu na diaľnicu D1.

Zdroj:
  www.villarustica.sk

Autor projektu: VAVRICA ARCHITEKTI, s.r.o.
Developer projektu: VILLA RUSTICA, s.r.o., Zámocká 36, Bratislava
Začiatok výstavby: august 2008
Odovzdávanie prvých bytov: december 2009

Už nie je na čo čakať !

Ceny predaných nových bytov v okrese Bratislava IV. za posledných niekoľko mesiacov opäť rástli na súčasnú úroveň nad 2025 €/m2 s DPH (61 000 Sk/m2 s DPH).

Zdroj:

Niektoré segmenty realitného trhu už nebudú cenovo klesať a opätovný nárast cien nehnuteľností už nie je v nedohľadne. Práve naopak v našom projekte poskytujeme už len termínové motivačné zvýhodnenia. Ďalšie klesanie cien alebo zľavy vylučujeme a po 15. 10. predpokladáme postupné zvyšovanie cien zostávajúcich apartmánov v nadväznosti na stúpajúci záujem klientov.

Páčil sa vám článok?