V Devínskej Novej Vsi si majiteľka našla takto doškrabané auto, vinník zmizol bez stopy

10.2.2019
0

Zdroj: Fb Devínska

Páčil sa vám článok?

Pani Luciu v stredu ráno čakalo priamo pred domom nepríjemné prekvapenie: Celé doškrabané auto bez akéhokoľvek kontaktu na vinníka.

,,Veľmi pekne ďakujem za krásne ráno inteligentovi, ktorý nevie ani kontakt nechať, keď už nevie šoférovať. Človek sa musí báť zaparkovať aj pred vlastným domom..." napísala pani Lucia na oficiálnu facebookovú stránku Devínskej Novej Vsi.

Minulú stredu 6. februára ju totiž čakalo pred domom nemilé prekvapenie. Jej auto bolo celé doškriabané, očividne poškodenie muselo nastať od ošuchnutia druhým autom. A ako môžete vidieť aj na obrázku, nie je to malý škrabanec, ale škoda zasahuje dosť veľkú plochu celej jedenej strany auta.

Vinník sa však namiesto ospravedlnenia a zanechania aspoň telefónu rozhodol situáciu vyriešiť po svojom.

Príliš sa neobťažoval s formalitami a bez stopy zmizol.

,,To nik nevidel?" pýta sa druhá pani tiež Lucia.

,,Keby nechal kontakt za oknom, veď  to sa stáva, ale zbabelo utiecť. Toto je novým športom v Devínskej," poznamenala pani Ľubica.

 Ľudia, ktorí  nemajú garážové státie, si však veľmi nevyberú a musia autá zaparkovať pred domom na ulici a podobných situácií sa nedá veľmi vyvarovať. Nuž charakter a zmysel pre zodpovednosť ľudí vie niekedy naozaj prekvapiť.

(bal)​

Páčil sa vám článok?