V Devínskej Novej Vsi zhoreli ráno až dve autá!

9.1.2019
0

Zdroj: fb Devínska Nová Ves

Páčil sa vám článok?

Aká bola príčina vzbĺknutia dvoch osobných automobilov v Devínskej Novej Vsi dnes ráno?

,,Hneď z rána grill párty za panelákmi na ulici Štefana Králika..dve auta zhoreli," napísal na sociálnu sieť pán Kamil pred pár hodinami dnes ráno. 

,,Budíček pred 4," doplnil ho pán Peter.

Zdroj: Devínska Nová Ves

​Veľmi výstižne zareagovala aj pani Patrícia: ,,A najlepšie sú parkujúce autá na chodníkoch, ktoré zabraňujú záchranným zložkám sa dostať tam, kam potrebujú."

,,Tak na túto spevnenú plochu "parkovisko" sa hasiči nedostanú autom, máš pravdu, ten chodník pri trafostanici na ulici Štefana Králika by mal byť voľný."

Hasiči sa  nakoniec našťastie k autám nejako predsa len dostali a mohli začať svoju akciu. Podľa našich zistení išlo o Feliciu a Fabiu, pričom oheň sa skoro mohol rozšíriť aj na susedne zaparkovanú Oktáviu, ktorú sa však hasičom podarilo včas zachrániť. 

,,Oktáviu hasiči zachránili. Pred nedávnym časom tu tiež horelo auto a moc sa mi nechce veriť, že to je náhoda," poznamenal pán D.

Zdroj: Devínska Nová Ves

Čo bolo príčinou, že vzbĺkli až dve vozidlá? Rozhodli sme sa zistiť viac a kontaktovali sme preto hovorkyňu Krajského riaditeľstva PZ Veroniku Slamkovú, ktorá sa k celému prípadu vyjadrila nasledovne:

,,Dňa 09.01.2019 v čase okolo 05:00 h sme prijali oznámenie o požiari dvoch vozidiel na ulici Štefana Králika v Bratislave. Hliadka Policajného zboru hodnovernosť prijatého oznámenia potvrdila. Na mieste sa už nachádzali príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí požiar na vozidlách uhasili. Privolaný zisťovateľ príčin požiarov po vykonaní ohliadky na mieste predbežne nepotvrdil, ani nevylúčil úmyselné konanie osoby.

Podľa doterajších informácií došlo k požiaru osobného motorového vozidla zn. Škoda Felicia (EČV BA), ktoré bolo zaparkované na parkovisku v blízkosti jedného z obytných domov na ulici Štefana Králika. Požiar sa následne rozšíril na vedľa stojace osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fabia (EČV BL). Výška spôsobenej škody bude vyčíslená dodatočne.
Poverený príslušník Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Presné príčiny ako aj okolnosti, za akých k požiaru došlo, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," povedala pre banoviny.sk.

Zdroj: Devínska Nová Ves

(bal)

Páčil sa vám článok?