3 tipy na to, ako sa má chlap obliecť na leto

20.5.2019

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Letné obdobie sa blíži, i keď počasie hovorí skôr o opaku. Čoskoro sa však oteplí a teploty budú konštantne rásť, až sa dostanú na príjemné hodnoty z júna či júla, ktoré máme všetci tak veľmi radi. Rovnako aj v Bratislave boli posledné leta krásne a slnečné, priam lákali vyjsť si na Kuchajdu, Draždiak či Zlaté piesky, alebo si jednoducho tak posedieť na nábreží Dunaja pri dobrej káve.

S príchodom leta prichádza čas obmeniť šatník, a to sa týka aj pánov. Pozrite si tri jednoduché tipy ako sa obliecť tak, aby ste aj v Bratislave boli v lete „in“ v rámci aktuálnej módy.

  1. Ležérna elegancie do práce i von

Ak máte dilemu, čo sa ešte hodí do práce a patrí tam nielen v piatky, keď sa nosí voľnejšie oblečenie, je tou správnou odpoveďou polokošeľa. A to preto, že polokošeľa je úplne ideálny stred medzi veľmi formálnymi klasickými košeľami a zase trochu menej formálnymi tričkami. Súčasné moderné pánske polokošele sa hodia elegantne oblečeným mužom. Môžete si ich vziať v lete do práce i na večernú kávu či pivo. Ideálna je kombinácia polokošele s vhodnými topánkami či elegantnými nohavicami.

  1. Dobrou voľbou aj tričko

Nič však nepokazíte ani klasikou v podobe trička. Je to ideálna voľba na piatky do práce či na večerné stretnutia v meste s priateľmi. Dá sa povedať, že tričká budú „in“ asi navždy, móda sa ich „neprejedla“ a sú stále nesmierne populárne. Na leto odporúčame pánske tričká z ľahších materiálov, aby boli pohodlné aj pri vysokých teplotách. A ak ste naladili formu v posilňovni na leto, určite sa vám zíde slim fit tričko, ktoré zvýrazní vašu postavu.

  1. Základom dobrá kombinácia

Je dôležité, aby ste polokošeľu či tričko zladili aj s ďalšími prvkami oblečenia. A to či už po stránke materiálu alebo po stránke farebnej, aby jednotlivé časti vášho outfitu spolu adekvátne ladili. Pre nákup tričiek či polokošieľ na leto vám odporúčame e-shop budchlap.sk, kde nájdete kvalitné oblečenie rôznych značiek za prijateľné ceny.

Páčil sa vám článok?