OTRASNÉ: Starší muž sa mal ukájať na okoloidúcich

21.2.2019
0
Lesopark vo Vrakuni

Zdroj: Matúš Husár

Páčil sa vám článok?

Starší muž sa pred dvoma dňami za kríkmi v lesoparku vo Vrakuni ukájal nad okoloidúcimi ľuďmi. Pani Lucia kontaktovala ihneď mestskú políciu a vystríhala občanov prostredníctvom sociálnych sieti.

Pani Lucia zažila na prechádzke lesoparkom 19. februára naozaj nemilú skúsenosť, keď si všimla, ako sa nad nimi ukája starší muž spoza kríkov. Sama sa k celej situácii vyjadrila takto:

,,Susedia, chcem sa s vami podeliť o nepríjemnú skúsenosť z dnes spred lesoparku, ako je kruháč. Niečo po 15.00 hod. som išla so synom, mamou, psom a natrafili sme na riadneho úchyláka. Čo robil, vám asi nemusím písať.. Stál za svojím plotom a akože strihal kríky a atď. Starší pán. Mestskú políciu som volala hneď po... Status nie je zo súcitu, ale pre vašu bezpečnosť a obozretnosť," napísala pani Lucia na oficiálnu facebookovú stránku mestskej časti Vrakuňa, aby tak vystríhala pred podobným otrasným zážitkom aj ostatných.

Zdroj: Matúš Husár

​,,V jednej ruke mal nožnice a v druhej viete čo.. Naschvál chodil tak, aby sme ho videli atď, šialenec.. Aj by som mu vynadala, ale nechcela som pred synom na to upozorňovať ešte viac...Nahlásila som to hneď potom mestským policajtom, samozrejme," dodala v ďalšom komentári pani Lucia.

Zdroj: Matúš Husár

Pre bližšie informácie k prípadu sa banoviny.sk obrátili na hovorkyňu Mestskej polície ​Barboru Krajčovičovú:

,,Vami uvedený oznam mestská polícia zaznamenala a následne preverovala. Hliadka mestskej polície, ktorá bola na mieste, zisťovala podrobnosti o uvedenom človeku, avšak ľudia, ktorí sa v tom čase v lesoparku nachádzali, o takejto udalosti nič nevedeli," vyjadrila sa hovorkyňa.

Obyvateľom teda zatiaľ neostáva nič iné, ako byť v týchto lokalitách maximálne obozretní. 

(bal)

Páčil sa vám článok?