Pozor - od pondelka sa zníži počet jazdných pruhov pri autobusovej stanici Mlynské nivy!

10.1.2019
Ulica Mlynské nivy

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Po sviatkoch sa investor výstavby novej autobusovej stanice opäť púšťa do prác na ulici Mlynské nivy. V strede ulice vzniká vôbec prvá podzemná kruhová križovatka na Slovensku. A nakoľko jej vybudovanie nie je jednoduché, tak si to vyžaduje viacej miesta, čo prinesie od pondelka 14. januára určité dopravné obmedzenia.

Z tohto dôvodu od pondelka 14.1.2019, dochádza k zníženiu počtu jazdných pruhov na časti ulice Mlynské nivy. V strede ulice tak zostane prejazdný jeden pruh v každom smere. Táto zmena nebude mať vplyv na pohyb chodcov.

Zdroj: HB Reavis

​Kruhový objazd po svojom dokončení výrazne zjednoduší dopravu v oblasti. Umožní vstup do všetkých okolitých projektov bez toho, aby prekážal na úrovni ulice.

Rukami developera neprejde len ulica Mlynské nivy, ale aj okolité komunikácie. V pondelok 14.1.2019 sa plánuje pustiť aj do rekonštrukcie chodníka na Svätoplukovej ulici, popri stavenisku Stanice Nivy. Chodci budú môcť bez problémov prejsť po druhej strane ulice, popri Strednej odbornej škole (pozri mapku nižšie).

Zdroj: HB Reavis

Zdroj: HB Reavis

​(ars)

Páčil sa vám článok?