VIDEO: Víťazkou súťaže Miss stredných škôl 2018 sa stala Bratislavčanka Kristína Vargová

23.9.2018

Zdroj: YouTube

Páčil sa vám článok?

V sobotu večer sa v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton uskutočnilo finále Miss stredných škôl 2018. Titul najkrajšej slovenskej stredoškoláčky získala Kristína Vargová z bratislavského Gymnázia na Metodovej. Prvou vicemiss sa stala Xénia Gregušová z Bilingválneho gymnázia T.Ružičku v Žiline a druhou vicemiss Sarah Javorská zo súkromného gymnázia v Bardejove.

Zdroj: FB Miss stredných škôl

​Niekoľkomesačné prípravy, sústredenia, workshopy, fotenia a rôzne formy prezentácie finalistiek súťaže Miss stredných škôl 2018 vyvrcholili v sobotu slávnostným galavečerom, ktorý režíroval Dušan Cinkota a moderovala ho Erika Barkolová z TV JOJ. Dievčatá sa počas večera predviedli v modeloch módnych značiek Kaledi Fashion a Natasha Azariy. O hudobný sprievod sa postaral klavirista Martin Kráľ a finále Miss SŠ 2018 vyvrcholilo after párty v známom bratislavskom nočnom podniku Great Club.

Zdroj: FB Miss SŠ

​Záznam z finálového galavečera Miss stredných škôl 2018 si môžete pozrieť tu:

Súťaž o najkrajšiu slovenskú stredoškoláčku sa organizuje na Slovensku už viac než 24 rokov a jednou z prvých víťaziek sa stala známa slovenská modelka a misska Andrea Verešová. Tohtoročná víťazka Kristína Vargová v rozhovore na pódiu o sebe prezradila, že aj keď má aj herecké skúsenosti, tak najviac ju láka sólová spevácka kariéra.

Zdroj: koláž abn

​(ars, video: YouTube, foto: FB Miss stredných škôl, instagram, abn)

Páčil sa vám článok?