Viete, čo je adult-friendly hotel? Ak cestujete bez detí, určite túto koncepciu uprednostnite. Vieme, kde na Slovensku je to možné.

13.8.2022

Zdroj: Hotel Lesná

Páčil sa vám článok?

Ak ste sa rozhodli nechať tento raz deti u starých rodičov a užiť si dovolenku vo dvojici, máme pre vás dobrý tip. V atraktívnej tatranskej lokalite Stará Lesná si užijete zdravý svieži vzduch, všetku pohodu a špičkové služby hotela, ktorý patrí do „top“ desiatky a poskytuje presne ten komfort, ktorý hľadáte.

Stará Lesná sa nachádza v podhorí najmenších veľhôr sveta, Vysokých Tatier, pod spodnou hranicou Tatranského národného parku. Vďaka výhodnej polohe v príjemnom prírodnom prostredí je významným turistickým strediskom. Obec leží mimo rušného centra Tatier, ale pritom iba pár kilometrov od hlavných tatranských stredísk. Teraz v lete si tu užijete túry, ale tiež príjemné prechádzky vo Vysokých Tatrách či neďalekom Slovenskom raji, možností je naozaj veľa.

Zdroj: Hotel Lesná

Na ubytovanie odporúčame Hotel Lesná – prvý „adult-friendly“ hotel na  Slovensku, ktorý sa dlhodobo drží v rebríčku TOP10 hotelov u nás. Adult-friendly je koncepcia zamerania sa na dospelého klienta, ktorá svojim hosťom garantuje pokojnejšie prostredie, a to tak v interiéroch, ako aj v exteriéroch hotela. Vstup deťom síce nie je zakázaný (ako pri koncepcii “adult-only”, ktorá sa však na Slovensku dosiaľ neuchytila), ale vzhľadom na absenciu detských kútikov, detských postieľok, detských stoličiek, zliav pre deti a podobne, a zároveň vzhľadom na špecializáciu všetkých služieb hotela na dospelého hosťa vzniká prirodzenou nediskriminačnou cestou prostredie bez detského kriku a ďalšej s tým spojenej nepohody.

Hotel Lesná je tiež jediným slovenským hotelom, v ktorom nájdete prestížny wellness Spa by L‘Occitane. Jeho dokonalú atmosféru harmónie a pokoja si tu naozaj dosýta vychutnáte. Vo wellness centre nájdete oddychovú zónu s nádherným výhľadom priamo na Lomnický štít. Všetky ďalšie vaše očakávania hotel splní nadštandardnými službami tradičnej slovenskej gastronómie v inovatívnom prevedení. Tu si môžu dospelí vychutnávať pokoj, ktorý predurčuje lokalita hotela, a naplno si užívať originálne služby, ktoré hotel ponúka.

Viac info nájdete na www.hotellesna.sk.

Zdroj: Hotel Lesná

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?