Prečo je Liptov ideálnym miestom na relax a oddych?

30.7.2022

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Užiť si leto na Liptove je jedným z najlepších rozhodnutí, aké môžete urobiť, ak premýšľate nad trávením dovolenkovej sezóny na Slovensku. Dokonalý oddych a relax nezažijete len v hoteloch. Navštívte rezort, ktorý vám ponúkne všetko, čo od relaxačných pobytov na Slovensku očakávate.

Liptov je jeden z regiónov, ktorý ponúka takmer nekonečné možnosti nielen na aktívne, ale aj oddychové trávenie dovolenky. Patrí k najkrajším oblastiam Slovenska, ktoré by ste mali navštíviť aspoň niekoľkokrát za život. V zime ponúka jedny z najlepších lyžiarskych stredísk, v lete spojenie relaxu vo vode a horách.

Relax, wellness a oddych v lone prírody

Stráviť pár dní v nerušenom tichu, ďaleko od hlučných ciest a bytoviek, by si rád doprial každý z nás. Vďaka prírodným krásam a nádherným atrakciám sa Liptov raz-dva stane aj vaším útočiskom.

Oddych pri Liptovskej Mare

Azda najznámejšia vodná nádrž na Liptove – Liptovská Mara – každoročne privíta tisíce turistov a dovolenkárov. Na najväčších plážach sa nenachádzajú len veľké priestranstvá s plynulým vstupom do vody, ale aj množstvo stánkov s občerstvením a vodných atrakcií.

Pokiaľ však túžite po oddychu a relaxe pri vode bez veľkého množstva ľudí naokolo, pozorne si prezrite zákutia Liptovskej Mary na mape a objavte malé plážičky, ktoré sú na prvý pohľad “neviditeľné”. Práve tie bývajú často takmer prázdne, no s krásnymi výhľadmi na okolité vrchy a kopce.

Zdroj: Demänová Rezort

Prechádzka v Jánskej doline

Ak vás vylihovanie pri vode po čase omrzí, prejdite sa po jednej z najdlhších dolín Nízkych Tatier. Jánska dolina patrí k najstarším prírodným rezerváciám na Slovensku. Začína sa v obci Liptovský Ján a ponúka nekonečné množstvo ponorov, vyvieračiek, minerálnych prameňov či dokonca termálnych vôd. Počas prechádzky narazíte aj na Stanišovskú jaskyňu, ktorá stojí za navštívenie. Chodníkov máte na výber mnoho, každý z nich vám ponúkne inú scenériu.

Oddychový pobyt na Liptove v jednom rezorte

Ak ste zatúžili po relaxačnom pobyte na Slovensku, pričom vás neláka každodenné cestovanie, strávte svoju dovolenku na jednom mieste, ktoré disponuje všetkým, čo počas dokonalého relaxu potrebujete.

Demänová Rezort v Nízkych Tatrách

Láka vás relaxačná masáž? Túžite po omladzujúcom wellnesse? Alebo vám stačí lahodné jedlo a posedenie pri bazéne? Navštívte Demänová Rezort, ktorý sa nachádza pri vstupe do Demänovskej doliny. Užite si zábavu a relax na jednom mieste.

Zdroj: Demänová Rezort

Aj pre rodiny s deťmi

Výhodou rezortu v Demänovej je jeho prispôsobenie sa veľkým rodinám s deťmi. Škandinávska architektúra, prírodné materiály všade navôkol a desiatky aktivít, ktoré zabavia nielen deti, ale aj dospelých.

Benefity pri každom pobyte

Navyše, rezort ponúka množstvo benefitov, ktoré získavate automaticky v cene pobytu. Patrí sem vstup do bazénu zdarma, vstupy do wellness či fitness. Pre deti sú pripravené animácie, ktoré sú taktiež v cene pobytu.

Nezabudnuteľná relaxačná masáž

Ak potrebujete úplne vypnúť, v rezorte máte na výber aj ponuku rôznych masáží. Originálna thajská masáž, thajská olejová aroma masáž, masáž chodidiel, reflexná masáž, bankovanie a množstvo iných procedúr, vďaka ktorým zabudnete na každodenné problémy.

Výlet na elektrobicykli

Demänová Rezort je vybavený najmodernejšími e-bikmi, ktoré si môžete prenajať a vydať sa na spoznávanie prírodných krás Nízkych Tatier. Veľkosti bicyklov sú vhodné nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Okolie Demänovskej doliny ponúka nádherné trasy, ktoré na bicykli nadobúdajú nový rozmer.


Viac informácií nájdete na www.demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?