FOTO a VIDEO Romantická svadba v historickom zámku nie je len pre vyvolených

11.5.2022
 Šimák zámok Pezinok

Zdroj: Šimák zámok Pezinok

Páčil sa vám článok?

Túžite po nezabudnuteľnej svadbe ako z rozprávky? Pozrite sa s nami do nádherného historického zámku z 13. storočia v neďalekom Pezinku. Splnia tu každé vaše želanie!

Svadby na zámku sú čoraz populárnejšie, hoci by sa mohlo zdať, že sú dopriate len vyvoleným. Opak je však pravdou –záujem o svadobný obrad v historických priestoroch je taký veľký, že termíny bývajú obsadené dlho dopredu. Platí to aj pre nádherný zrekonštruovaný Šimák Zámok Pezinok z 13. storočia, tak dlho neváhajte. Máj patrí k najkrajším mesiacom roka a svadba na tomto výnimočnom mieste so všetkým luxusom len umocní spomienky na váš veľký deň. Môžete sa spoľahnúť, že ochotní zamestnanci pezinského zámku zabezpečia všetko podľa vašich želaní.

Zdroj: Šimák zámok Pezinok

​Zlatá sála Kataríny Pálffy

Miest, kde si páry povedia svoje áno, je na výber viac. Predstavujete si obrad priamo na historickom zámockom nádvorí alebo v najväčšej Zlatej sále Kataríny Pálffy pre 200 svadobných hostí či v najstaršej Rytierskej sále s maľovaným stropom pre 50 hostí? Obrady bývajú aj na balkóne, ktorý je súčasťou Zlatej sály, tento elegantný priestor s arkádami je veľmi variabilný. Záleží len na vašej preferencii. Vo všetkých prípadoch máte istotu, že v niekdajšom sídle Pálffyovcov vám bude dopriate čaro romantiky spolu so špičkovým servisom vrátane fotenia a skvelou zábavou.

Svadobná hostina je osobitná kapitola, keďže o menu sa postará priamo šéfkuchár roka 2020 Martin Novák. Kto už raz vyskúšal jeho kulinárske umenie v zážitkovej Pálffy restaurant, tuší, že na výborné jedlo, ale aj pitie vrátane vlastných vín Šimák Zámok Pezinok z 800-ročných pálffyovských pivníc svadobčania dlho spomínajú.

Súčasťou zámku je luxusný 5-hviezdičkový Palace Art Hotel so 48 izbami a apartmánmi, zariadenými s veľkým vkusom a citom, takže aj starosti o ubytovanie svojich hostí môžete pustiť z hlavy. Pôvab zámku zažijete vo všetkých hotelových priestoroch, novomanželia si však najradšej vyberajú apartmán so spálňou priamo v zámockej veži. Svadobná noc v tomto tzv. Tower Suite vám poskytne všetko pohodlie a k nemu nádherné výhľady na rôzne smery zámockého parku s pávmi. Hrubé múry ideálne pre úplný pokoj, netypická kruhová spálňa a veľkolepá obývačka – tieto vymoženosti stredovekej stavby si môžete dožičiť aj vy, po prvý raz už ako manželský pár.

Zdroj: Šimák zámok Pezinok

​Zlatá sála Kataríny Pálffy

Zdroj: Šimák zámok Pezinok

​Nádvorie

No nielen to. Pezinský zámok si môžete užiť už pred samotnou svadbou - budúce nevesty veľmi rady využívajú na rozlúčku so slobodou špeciálny kráľovský apartmán s vlastnou priestrannou vonkajšou terasou a pompéznym vybavením. Nachádzajú sa tu nielen dve luxusné spálne, ale aj vírivka, ktorú budete mať iba pre seba. Vzácnou pamiatkou na váš svadobný deň budú exkluzívne fotografie v historických priestoroch zámku

Vzácnou pamiatkou na váš svadobný deň budú exkluzívne fotografie v historických priestoroch zámku.

 

 

 

 

Páčil sa vám článok?