Silvester v bratislavských nemocniciach: Riešili aj opitého poľovníka, ktorý spadol z posedu

1.1.2022
0

Zdroj: bal

Páčil sa vám článok?

Silvestrovská noc v Univerzitnej nemocnici Bratislava, do ktorej patria nemocnice Kramáre, Antolská, Ružinov a Mickiewiczova, bola relatívne pokojná. Aké prípady riešili, nás informovala samotná UNB.

"Najviac ľudí 31.12. ošetrili v Nemocnici Ružinov, 23 pacientov z celkového počtu 53 ľudí priviezli vozidlá záchrannej zdravotnej služby. Počas večera a noci sa na centrálnom prijímacom oddelení vyskytlo osem opitých Slovákov, ale aj jeden, ktorý sa zranil pri narábaní s pyrotechnikou. Toho museli ošetrovať na očnom oddelení, ako aj kvôli popáleninám," informovala nás nemocnica.

V Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej bol silvestrovský deň veľmi pokojný. Dvaja ľudia si zranili ruku po páde, ďalší členok. Približne dve hodiny pred polnocou sa na urgentnom príjme ocitol muž so zranením po bitke.

Ani na centrálnom príjme v Nemocnici akademika Ladislava Dérera na Kramároch nemali veľa roboty. Okrem jedného pádu z rebríka, pri ktorom muža pod vplyvom alkoholu museli hospitalizovať na traumatologickom oddelení, riešili ešte prípad opitého poľovníka, ktorý spadol z posedu.

(ms)

Páčil sa vám článok?