Úžasné fotografie: Pozrite si najlepšie zábery z Bratislavy

9.11.2021
0

Zdroj: Instagram: @miriama.snirer

Páčil sa vám článok?

Jedinečná atmosféra mesta zachytená na fotografiách. Mestská organizácia cestovného ruchu Bratislava Tourist Board vybrala a zverejnila najlepšie zábery nášho mesta spomedzi tých, ktoré sa tento rok objavili na sociálnych sieťach s heštegom #bratislava.

Starý most s malebnými výhľadmi na panorámu Bratislavy s Dómom sv. Martina či Bratislavským hradom je obľúbeným miestom Bratislavčanov, ako aj návštevníkov.

V čase prvej česko-slovenskej republiky tadiaľto prechádzala trať električky do Viedne. A vznikol tu aj takýto krásny záber od @fotosandra:

Zdroj: Instagram

Hrad je jednoznačne symbolom Bratislavy a jeho terasy poskytujú neopakovateľný výhľad na mesto. No krásny je rovnako aj pohľad na samotný hrad a dá sa zachytiť aj takto na foto od @suvi_unelma:

Zdroj: Instagram

​Nedbalova ulica, na ktorej sídli Galéria Nedbalka, sa v posledných rokoch zmenila na ulicu dáždnikov. A tá priam láka na tvorbu nápaditých fotografických záberov. Čo poviete na tento záber od @ MsDoncellita?

Zdroj: Instagram

​Fontána Planéta mieru na Hodžovom námestí od akademického sochára Tibora Bártfaya a architektky Valérie Triznovej bola vybudovaná v roku 1982. Fontánu tvorí kruhový bazén s priemerom 19,72 metra, v ktorom sú umiestnené štyri okruhy trysiek. A vznikla pri nej aj táto fotografia od  @fotosandra:

Zdroj: Instagram

​Kto by si nevšimol UFO na Moste SNP. Stavba tohto svetového unikátu trvala šesť rokov, od roku 1967 do 1972. Z UFA je krásny výhľad na Bratislavu a vznikla tu aj táto fotografia od @mimakalinayova:

Zdroj: Instagram

Úvodná fotografia je od @miriama.snirer.

(ms)

Páčil sa vám článok?