Stojíte bezradne na ulici a neviete si rady? Hľadajte navigačné tabule

1.3.2024
Páčil sa vám článok?

Chcete sa zorientovať na novom mieste? Poobzerajte sa okolo seba lepšie! Mnohé prevádzky, pobočky firiem či predajne, ktoré sídlia na menej frekventovaných adresách, investujú práve do navigačných tabúľ, aby k nim klienti pohodlne našli cestu a ušetrili ich stresu.

Prevádzky každý deň vznikajú a zanikajú. ​Ak hľadáte nový obchod, ktorý postavili mimo hlavnej cesty a nevidieť ho z okna auta, potrebujete sa zorientovať v bočných uličkách na sídlisku, aby ste našli opravovňu bicyklov či skvelú reštauráciu, ktorú vám odporučili známi, máte viacero spôsobov, ako predísť blúdeniu. Zablúdiť je možné aj v meste, kde roky žijeme, najmä ak hľadáme pre nás neznámu adresu či miesto.

Správny smer môžu ukázať informačné a navigačné tabule, ktoré oceníte niekedy viac ako aplikáciu v mobile či v aute. 

​Mnohé kancelárie, obchody či sklady, ktoré sídlia na menej frekventovaných a známych miestach, investujú svoje finančné prostriedky práve do informačných a navigačných tabúľ - niekedy dokonca aj vo väčšom množstve spolu so šípkami a navigáciou. Efekt je dvojnásobný, klienti k nim tak nájdu cestu jednoduchšie bez blúdenia a stresov a pre samotné firmy je navigačná tabuľa aj vítanou vonkajšou reklamou. Pripúta pozornosť aj ľudí, ktorí okolo nej iba prechádzajú. Vďaka navigačnej tabuli sa zviditeľnia, čo určite privítajú najmä tie malé, ale aj veľké firmy. Môžu tým osloviť potenciálnych nových zákazníkov a zároveň ich pohodlne nasmerovať priamo a pohodlne do svojich priestorov.

Zdroj: Marián Dekan

Navigácia v aute alebo v smartfóne je bežnou pomôckou, ktorá nás nasmeruje na adresu, ktorú by sme inak dlho hľadali. Mobil sa však môže vybiť a autonavigácia sklamať a nemusia byť informácie vždy aktuálne v danom momente, keď v nej napríklad nie je aktualizovaný softvér alebo sa môže aj vybiť. Istotou sú však určite informačné tabule popri cestách, ktoré nám v mnohých situáciách poskytujú neoceniteľnú službu. ​​​​Na rozdiel od smart technológií sa na informačné a navigačné tabule môžete vždy spoľahnúť, pokiaľ sú k dispozícii. Odnavigujú napríklad aj na parkovisko.

​​Informačné a navigačné tabule sú zvyčajne umiestnené na stĺpoch verejného osvetlenia alebo stĺpoch trakčného vedenia, niekedy aj na samostatných stojkách.

Ak sú pútavé a umiestnené na tom správnom mieste, teda na očiach verejnosti, svoj cieľ dosiahne klient, samotný koncový zákazník, i samotná firma. ​Správnym umiestnením týchto tabúľ vzniká trvalá, efektívna a funkčná navigácia k prevádzke, ktorej rozsah vedia v spoločnosti BHB, s. r. o. navrhnúť a zrealizovať podľa Vašich potrieb po celom Slovensku.

Zdroj: Marián Dekan

Samozrejme, dôležité pritom je, aby boli tabule na tom správnom mieste, teda na očiach verejnosti. A aby boli aj pútavé. Stačí pohľad na tabuľu a smer vašej cesty je jasný.

Pre viac informácií sa kontaktujte na mail obchod@bhb.sk, kde Vám radi pomôžu s akoukoľvek požiadavkou.

​​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?