Veľkonočná súťaž: Hrajte s nami o 21 skvelých cien pre celú rodinu! (vyhodnotená)

2.4.2021

Zdroj: redakcia BN

Páčil sa vám článok?

Spestrite si jar zábavnou krížovkou, zapojte sa do 1. ročníka veľkonočnej súťaže Bratislavských novín a vyhrajte skvelé ceny pre celú rodinu!

Ďakujeme všetkým za bohatú účasť a všetky správne odpovede :)

1. cena: Poukážka na pobyt vo Wellness Hotel Patince**** R. Palkova
2. cena: Balíček vitamínov na podporu imunity od spoločnosti Generica D. Pisarčíková
3. cena: Jarný Dedoles balíček A. Laštúvková
4. cena: Balíček produktov NIVEA R. Ďurajka
5. cena: Balíček kníh vydavateľstva Bux.sk E. Achbergerová
6. cena: Balíček kníh vydavateľstva Bux.sk Z. Uherová
7. cena: Poukážka do kvetinárstiev Rhapis Mituch M.
8.cena: Kolekcia kníh vydavateľstva Arkus vydavateľstvo F. Szabados
9.cena: Spoločenská hra Piatnik L. Adamikova
10. cena: Spoločenská hra Piatnik Ľ. Kriskova 
11. cena: Esenciálne oleje Altevita.sk Ľ. Patúc
12. cena: Esenciálne oleje Altevita.sk Ľ. Hrašková
13. cena: Esenciálne oleje Altevita.sk N. Sekeráková
14 cena: Balíček kozmetiky AHAVA R. Haláková 
15. cena: Balíček kozmetiky AHAVA Slovakova H.
16. cena: Poukážka na donuty v La Donuteria V. Strnátová
17. cena: Poukážka na donuty v La Donuteria I. Hympánová
18. cena: Poukážka na donuty v La Donuteria M. Tomašovičová
19. cena: Poukážka na konzumáciu v Medusa Restaurants M. Rakovská
20. cena: Poukážka na konzumáciu v Medusa Restaurants P. Sitár  
21. cena: Kolekcia kníh vydavateľstva Arkus vydavateľstvo E. Gaburjáková

Výhercom blahoželáme!

Ako sa zapojiť?
Pošlite vylúštenú tajničku spolu so svojimi kontaktnými údajmi (meno, telefónne číslo, e-mail) najneskôr 15. apríla 2021 (vrátane) na e-mailovú adresu sutaz@banoviny.sk. Žrebujeme 16. apríla!

Zdroj: redakcia BN

​A o čo súťažíte?

1. cena: Poukážka na pobyt vo Wellness Hoteli Patince**** v hodnote 330 €

Zdroj: Wellness Hotel Patince

​Wellness Hotel Patince**** ponúka široké možnosti na strávenie dovolenky, viete si tu zašportovať aj sa poriadne zrelaxovať v bazénovom a saunovom svete. Výherca darčekovej poukážky si môže užiť 2 noci v ****hoteli v dvojlôžkovej izbe Standard pre 2 osoby. Pobyt zahŕňa polpenziu – raňajky a večeru formou bufetových stolov alebo výberom z 3 chodového menu; neobmedzený vstup do bazénového sveta s termálnou vodou s blahodarnými účinkami na pohybové ústrojenstvo – veľký relaxačný bazén, sedací kľudový bazén, 10-miestnu vírivku, detský bazén s tobogánom; neobmedzený vstup do saunového sveta, ako aj cvičenie - aqua aerobic, jogu a nordic walking vo vyhradených dňoch.
*Platnosť darčekového poukazu je 18 mesiacov a neplatí v termínoch hlavnej sezóny. Hotel si vyhradzuje právo na určenie termínu čerpania darčekového poukazu.

Viac informácií o hoteli a jeho pobytových balíčkoch nájdete na wellnesspatince.sk.

_

2. cena: Balíček vitamínov na podporu imunity od slovenskej spoločnosti GENERICA v hodnote 100 €

Zdroj: GENERICA

​​​Pre výhercu druhej ceny máme pripravený balíček noviniek na podporu imunity od spoločnosti GENERICA, ktorá pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1995 a svojím zameraním patrí medzi špecialistov na výskum a výrobu výživových doplnkov.  V balíčku nájdete tablety C-numin® s obsahom 500 mg aktivovanej formy vitamínu C, ktorá má vysokú vstrebateľnosť, účinkuje 24 hodín a je vhodná aj pre citlivý žalúdok. Navyše obsahuje organický selén a prírodné nukleotidy. Ďalšou novinkou sú kvapky Probicus®, ktoré obsahujú živé bifidobaktérie a laktobacily na doplnenie črevnej mikfroflóry a prírodný vitamín D. Vedeli ste, že správne fungujúce črevá sú nevyhnutnou podmienkou celkového zdravia? Posledným prekvapením v balíčku sú pastilky na cmúľanie Immuno Complex s obsahom vysoko čistého (viac ako 90%) betaglukánu (1,3/1,6 D) z čerstvej hlivy ustricovej + vitamíny C a D.

Produkty značky GENERICA nájdete v lekárňach. Viac info na www.generica.sk.

 _

3. cena: Jarný Dedoles balíček v hodnote 51 €

Zdroj: Dedoles

Výherca tretej ceny sa môže tešiť na produkty od slovenskej spoločnosti Dedoles, ktorá prostredníctvom svojich e-shopov pôsobí v 20 krajinách Európy. V jarnom balíčku si nájdete papuče, veselé ponožky, silonky, nohavičky, boxerky a silonkové ponožky.

Najznámejšie z ich produkcie sú „veselé ponožky, ktoré nemajú páru“, ale tiež ďalšie výrobky, z ktorých majú radosť malí i veľkí. V bohatom portóliu sa nájde spodná bielizeň, športové podprsenky, legíny, papuče, silonky, silonkové ponožky či masky na spanie. Viaceré z týchto originálnych kúskov bude obsahovať práve váš výherný balíček. Každý milovník veselých motívov si v Dedolese môže vybrať z veľkého množstva hravých dizajnov presne také, ktoré vystihujú jeho osobnosť. Spoločnosť však nerobí ľuďom radosť len svojimi výrobkami. Uvedomuje si svoju spoločenskú zodpovednosť a svojimi aktivitami podporuje ľudskú rozmanitosť a ochranu životného prostredia. Známa je napríklad aktivita Dedoles sadí les alebo Ponožková výzva, ktorá sa venuje zvýšeniu povedomia a podpore ľudí s Downovým syndrómom.

Všetky produkty si môžete pozrieť na dedoles.sk.

_

4. cena: Balíček produktov NIVEA v hodnote 50 €

Zdroj: NIVEA

​​​​Jedným z najdôležitejších krokov pri starostlivosti o pleť, na ktorý by nemala zabúdať žiadna žena ani žiaden muž, a to bez rozdielu veku, je hydratácia. Aj pre pokožku je voda veľmi dôležitá, dokáže totiž vykúzliť hladký, svieži a rozjasnený vzhľad. Nový rad Hydra Skin Effect obsahuje čistú kyselinu hyalurónovú, ktorá intenzívne hydratuje pokožku a naštartuje schopnosť pleti produkovať hyalurón zvnútra. Aktivuje ho až trikrát viac ako je schopná sama vyprodukovať.

Výherný balíček obsahuje 5 noviniek: hydratačný gél proti vráskam pre mužov HYALURON, výživné spevňujúce telové mlieko Q10 + vitamín C, osviežujúci denný hydratačný gél Hydra Skin Effect; regeneračný nočný hydratačný gél-krém Hydra Skin Effect a micelárny čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT.

Ďalšie produkty značky NIVEA nájdete na nivea.sk.

_

5. cena: Balíček kníh vydavateľstva Ikar v hodnote 50 €

Zdroj: bux.sk

​Výber kníh z vydavateľstva Ikar v tomto výhernom balíku  prináša tri atraktívne novinky. Prvou je knižka s názvom Tajné svety určená pre deti od 10 rokov, ktoré milujú plnokrvné fantasy dobrodružstvá. Vďaka nej objavia toľko čarovných svetov, koľko len budú chcieť. Román z obdobia druhej svetovej vojny Posledný vlak do Londýna je vážnejším čítaním o židovskom chlapcovi Stephanovi Neumanovi a jeho kamarátke, matematicky nadanej Žofii-Helene, ktorá je kresťanka. Ovládnutie krajiny Hitlerom dvojicou otrasie. Svetielko nádeje sa objaví v podobe Truus Wijsmullerovej, členky holandského odbojového hnutia. Tretím darčekom je  zábavný životopis nositeľa Nobelovej ceny za fyziku Richarda Feynmana s názvom Vy asi žartujete. Spolu s ním zažijete, ako sa búrajú mýty o nudných vedcoch.

Všetky knižné novinky od Ikaru nájdete na bux.sk.

 _

6. cena: Balíček kníh vydavateľstva Ikar v hodnote 50 €

Zdroj: bux.sk

​Výherca tejto ceny sa môže tešiť na skvelý výber kníh z vydavateľstva Ikar a edície pre deti Stonožka. Nájde v ňom tri atraktívne novinky. Prvou je encyklopédia Knihy, ktoré ovplyvnili dejiny, ktorá poteší každého knihomoľa. Je pútavým a podmanivým knižným sprievodcom viac než osemdesiatimi z tých najslávnejších, najvzácnejších a najdôležitejších písomných diel sveta. Pre malých čitateľov je zase určená  knižka s nádhernými ilustráciami Najkrajšia záhrada na svete. Prináša citlivý príbeh, ktorý naučí deti, že aj keď niekedy nejde všetko presne podľa našich plánov, život nám môže priniesť skvelé príležitosti. Napokon tretím darčekom v balíku je strhujúci psychologický krimi román Dobrí susedia o úskaliach susedských vzťahov.

Všetky knižné novinky od Ikaru nájdete na bux.sk.

_

7. cena: Poukážka do kvetinárstiev Rhapis v hodnote 50 €

Zdroj: RHAPIS

​​Kto vyhrá túto cenu, vyhrá dvakrát! Krásnou kyticou z luxusného kvetinárstva Rhapis môže potešiť nielen seba, ale aj svojich najmilších a najbližších. Veľa radosti môže tiež priniesť napríklad na májový Deň matiek, ktorý nie je tak ďaleko, ako sa nám možno zdá v tejto chvíli. A k takémuto sviatku neodmysliteľne patrí aj kytica kvetov.

Kvetinárstva Rhapis ponúkajú všetkým milovníkom kvetov široký výber tých najčerstvejších voňavých potešení. Navyše, v  prevádzkach tohto kvetinárstva nájdete okrem rezaných a črepníkových kvetov aj širokú paletu luxusných sviečok, difuzérov a interiérových doplnkov, ktoré potešia každý domov. Jarná kytica z čerstvých kvetov, ktorú vám naaranžujú na objednávku, alebo luxusná voňavá sviečka či difuzér čaká už len na to, aby ste sa zapojili do našej Veľkonočnej súťaže.  Objavte spolu s nami umenie darovať.

Všetky informácie o kvetinárstvach Rhapis nájdete na rhapis.sk.

_

8. cena: Kolekcia kníh vydavateľstva Arkus v hodnote 40 €

Zdroj: vydarkus.eu

​​Výherca tejto ceny získa kolekciu troch historických románov Floris z vydavateľstva Arkus. Ide o dobrodružno-romantickú ságu srdca a meča, v ktorej sa spája vášeň a história. Prvý diel série Floris s názvom Cárov syn zavedie čitateľa do roku 1717, keď cár Peter Veľký navštívil vo Francúzsku mladého kráľa Ľudovíta XV. Stretol tam krásnu grófku Maximilienne de Villeneuve-Caramey, ktorá bola vydatá a mala dvojročné dieťa. Napriek tomu sprevádza ruského cára do jeho domoviny. V druhom  diele  s názvom Jazdec z Petrohradu vstúpia už dospelí grófkini synovia Adrien a Floris do služieb kráľa Ľudovíta XV., ktorý ich vyšle do Ruska. Podarí sa Florisovi dostať sa na trón ruských cárov? Napokon v treťom diele Kráska z Louisiany musí mladá a očarujúca Baptistine de Villeneuve-Caramey opustiť nádheru kráľovského dvora a prekonať veľa prekážok pri hľadaní muža, ktorého miluje - Florisa.

Všetky knihy vydavateľstva Arkus nájdete na vydarkus.eu.

_

9. cena: Spoločenská hra Century III. - Nový svět v hodnote 38 €

Zdroj: eshop-piatnik.cz

​Ak vyhráte práve túto cenu, môžete sa tešiť na dômyselnú spoločenskú hru od experta na inteligentnú zábavu! Áno, je to spoločnosť  Piatnik s 200-ročnou tradíciou, ktorá sa venuje výrobe hracích kariet, spoločenských hier a skladačiek puzzle. Medzi jeho najznámejšie produkty patrí celosvetovo obľúbená hra Activity. Pri výrobe kariet i hier spája Piatnik tradíciu s modernými technológiami, pričom používa len tie najkvalitnejšie materiály.

Cenou v našej Veľkonočnej súťaži je spoločenská hra Ovládnite Century Nový svet, vďaka ktorej sa ocitnete v úlohe úspešného obchodníka 16. storočia. Ak chcete prežiť v neprebádanej divočine, musíte loviť, využiť nové suroviny, objavovať nepopísané a obchodovať s domorodcami. Skúsení hráči ocenia typické mechanizmy trilógie a privítajú nové možnosti umiestňovania osadníkov.

Viac informácií nájdete na www.eshop-piatnik.cz.

 _

10. cena: Spoločenská hra Century I. - Cesta koření v hodnote 34 €

Zdroj: eshop-piatnik.cz

​Aj táto cena poteší fanúšikov hracích kariet, spoločenských hier či skladačiek puzzle od spoločnosti Piatnik. Hoci Aktivity je celosvetovo populárna hra od tejto firmy (aj u nás patrila v roku 2020 medzi najpredávanejšie), výhercu Veľkonočnej súťaže čakajú nemenej vzrušujúce chvíle pri inej spoločenskej hre.

Jeho úlohou bude objavovať krásu Cesty korenia a pestrofarebných trhov sprevádzaných úžasným umeleckým dielom od medzinárodne preslávenej výtvarníčky Fernandy Suárez. Bude skúmať trhy, obchodovať, zlepšovať svoju ponuku... Svoju myseľ ponorí do jednoduchých a čisto herných mechanizmov v kombinácii s nádychom systému Deck-Building, ktoré rozvíjajú ďalšie stratégie a možnosti. Century Cesta korenia je skutočne mimoriadna hra, ktorá núti hrať znova a znova ... a znova!

Viac informácií nájdete na www.eshop-piatnik.cz.

 _

11.-13. cena: Esenciálne oleje Altevita v hodnote 33 €

Zdroj: altevita.sk

​Esenciálne oleje, ktoré obsahuje výherný balíček, sa dajú užívať inhalovaním alebo priamou aplikáciou na pokožku. Inhalovať pritom možno viacerými spôsobmi – naparovaním (osvedčený spôsob vhodný pri liečbe respiračných ochorení), aromalampou, difúzerom (elektrický prístroj na rozptyľovanie esencií v priestore), USB difúzerom (funguje cez USB konektor a nepotrebujete vodu), rozprašovačom... Alebo jednoducho stačí kvapnúť pár kvapiek na vreckovku a položiť ju vedľa seba alebo na radiátor.

Piešťanská spoločnosť Altevita, ktorá sa venuje predaju prírodných produktov, prírodnej kozmetiky a esenciálnych bio olejov, má viac ako sedemročnú prax v oblasti aromaterapie a zdravej výživy. 100% esenciálne oleje, ktoré má v ponuke, pomáhajú pri podpore imunity a dajú sa využiť aj ako   dezinfekčný prostriedok, ktorý oceňujeme najmä teraz, v čase pandémie.

 Viac informácií o produktoch nájdete na altevita.sk.

_

14. cena: Balíček kozmetiky AHAVA v hodnote 32 €

Zdroj: AHAVA

​AHAVA je minerálna prírodná kozmetika z Mŕtveho mora obohatená o ingrediencie overené stáročiami. Darčekový set Sea Kissed Mineral Delights obsahuje luxusné produkty pre starostlivosť o telo so sviežou vôňou morského vánku - Minerálne telové mlieko Sea Kissed 250 ml, Hydratačný krém na ruky Sea Kissed 100 ml a Minerálny sprchový gél Sea Kissed 40 ml s obsahom 21 minerálov z Mŕtveho mora. Mŕtve more je čarovné tajomné miesto - najnižší bod sveta, ktorého  hladina sa nachádza až 430 m pod úrovňou svetových oceánov. Obsahuje viac ako 34 % minerálov, čo je desaťnásobne viac ako iné moria. Jedinečné zloženie vody a bahna z Mŕtveho mora má blahodarné účinky pri starostlivosti o pokožku celého tela a pri výskyte reumatických a respiračných problémov.

Viac informácií nájdete na ahava.sk.

-

15. cena: Balíček kozmetiky AHAVA v hodnote 27 €

Zdroj: AHAVA

​​​​Aj ďalší darčekový set obsahuje prírodné kozmetické produkty z Mŕtveho mora, obohatené o ingrediencie overené stáročiami. Trojica prípravkov pod názvom Head To Toe Mineral Trio zahŕňa Minerálne telové mlieko 100 ml, Minerálny krém na ruky 100 ml a Minerálny sprchový gél 100 ml s obsahom 21 minerálov z Mŕtveho mora pre dokonalú starostlivosť o pokožku tela. Všetky výrobky AHAVA obsahujú exkluzívny minerálny pleťový Osmoter™, ktorý zlepšuje stav pleti, zabezpečuje jej regeneráciu a prispieva k udržaniu optimálnej hladiny vlhkosti. Chráni pokožku proti škodám spôsobených klímou a znečisteným ovzduším a spomaľuje proces jej starnutia. Výsledkom je obnovená pružnosť, zdravšia a neuveriteľne mäkká pokožka s mladistvým vzhľadom.

Viac informácií nájdete na ahava.sk.

16. - 18. cena: Poukážka na donuty v La Donuteria v hodnote 20 €

Zdroj: La Donuteria

​​Táto cena poteší všetkých maškrtníkov! La Donuteria totiž reprezentuje tie najlepšie donutky v našom meste, ktoré si získali srdcia a brušká celej Európy. Na ich tajnej receptúre sa pracovalo viac ako rok a vyskúšalo sa viac ako 100 rôznych receptov, kým vznikla kvalita s pečaťou La Donuteria. Nečakajte polotovary, v La Donuteria si pripravujú vlastný karamel, malinová glazúra je z malín dovážaných z Nemecka, čokoláda sa dováža zase z Belgicka a vanilka dokonca až z Madagaskaru. Neustále pracujú na nových príchutiach, a tak sa každý týždeň a aj každý mesiac môžu zákazníci tešiť na nový, časovo obmedzený, „špeciál“.

La Donuteria sa  v roku 2020 stala európskou jednotkou v počte donut shopov a teraz sa chystá za hranice Európy - pracujú na otvorení franšíz v Kanade, USA, či až ďalekom Singapure.

Viac informácií nájdete na ladonuteria.sk.

 _

19. - 20. cena: Poukážka na konzumáciu v Medusa reštauráciách v hodnote 20 €

Zdroj: Medusa Group

​Táto cena sľubuje svojim výhercom výnimočný gurmánsky zážitok! Medusa restaurants začínali ako malá rodinná firma v roku 2003, kedy otvorili prvú reštauráciu pod Michalskou bránou v Bratislave. K dnešnému dňu však už majú vyše 40 prevádzok nielen na Slovensku, ale aj v Česku - v Prahe, a tiež v Rakúsku. Stali sa lídrom v oblasti gastronómie, pod prevádzky Medusa patria reštaurácie, bary, kaviarne, hudobné nočné kluby či kantíny. Nájdete medzi nimi charizmatickú sieť štýlových mediteránnych reštaurácií PRIMI, dizajnovo-loftovú sieť reštaurácií KUBU, brazílske RIO, taliansku trattoriu LA PALA, remeselnú pekáreň a cukráreň CRUSTINO alebo sieť šiestich slovenských pivárni KLUBOVŇA, ktoré sú na Slovensku už v dvoch mestách. V rodine majú aj ázijskú, sviežu a svetovo známu franšízu WAGAMAMA... Kam sa vyberiete?

Prehľad prevádzok nájdete na medusarestaurants.sk.

_

21. cena: Kolekcia detských knižiek vydavateľstva Arkus v hodnote 14 €

Zdroj: vydarkus.eu

​​Vydavateľstvo Arkus, ktoré vzniklo koncom roka 1992, vydáva knihy domácich i zahraničných autorov, ale tiež dva obľúbené detské časopisy - Detské doplňovačky a Hádajko. Výherca našej Veľkonočnej súťaže si nájde v balíku kolekciu detských knižiek od autorky Jely Mlčochovej, ktorú tvoria dve publikácie. Hádajko, známy z rovnomenného detského časopisu, sa predstavuje aj ako hrdina knižnej série Hádajkove dobrodružstvá. Zažije v nej množstvo napínavých, krkolomných i zábavných príhod, ktoré detský čitateľ prečíta na dúšok so zatajeným dychom! Spomínané knižky majú názov Strašidelný hrad a Dračí zub.

Všetky knihy vydavateľstva Arkus nájdete na vydarkus.eu.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Štatút Veľkonočnej súťaže 2021

Podmienky pre spracovanie osobných údajov

Súťažiaci svojou účasťou v súťaži dáva súhlas so spracovaním osobných údajov organizátorovi súťaže v zmysle zákona č.  122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov. Organizátorom súťaže je spoločnosť NIVEL PLUS s.r.o.

Výhercovia súťaže budú kontaktovaní telefonicky/e-mailom a mená výhercov budú tiež zverejnené v tomto článku po vyžrebovaní.

Páčil sa vám článok?