Výpredaje v plnom prúde. Čo sa teraz oplatí kúpiť?

16.1.2021

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Hoci sú kamenné predajne kvôli korone aktuálne zatvorené, na povianočné výpredaje to vplyv nemá. E-shopy avizujú vysoké zľavy a hlásia enormný záujem.

Najväčšími benefitmi online nakupovania je, že sa naň môžete vybrať kedykoľvek, tovar vám prinesú až k dverám a kus, ktorý vám nesadol, môžete do dvoch týždňov vrátiť bez udania dôvodu.

A čo sa oplatí takto nakupovať? Bez debaty elektronika. Nielen kvôli výhodnejším zľavám, ale aj preto, že ak máte jasno v parametroch, je to stávka na istotu. Korona však ukázala, že aj nákup takej komodity, akou je oblečenie, dokázal preraziť online. Možnosť vyskúšať si veci pred vlastným zrkadlom je niekedy na nezaplatenie. Na vzostupe sú tiež weby s potravinami a výživovými doplnkami.

Na niekoľko e-shopov, ktoré nás túto sezónu obzvlášť zaujali, a ktoré aktuálne lákajú na výhodné ceny, sme sa pozreli bližšie.

_

SOM store – dajme šancu slovenským a českým dizajnérom

Zdroj: somstore.sk

​Začiatok nového roka je ideálnym časom na pretriedenie oblečenia a zamyslenie sa nad tým, ako k svojmu šatníku pristupovať. SOM store je nový slovenský e-shop, na ktorom nájdete tvorbu slovenských a českých dizajnérov. Jeho filozofiou je dbať na udržateľnosť, nakupovať s rozumom a radšej do oblečenia investovať viac, ale s dlhšou životnosťou. Na e-shope, ku ktorému v druhej polovici roka pribudne aj kamenná predajňa, nájdete známych slovenských dizajnérov ako je Boris Hanečka, Lenka Sršňová, Michaela Ľuptáková, Martin Hrča, Pavol Dendis, Andrea Pojezdálová, Petra Kubíková, Petra Weingart, Veronika Lokajíčková, značku Puojd či freier. Ideálne na motiváciu pri plnení novoročných predsavzatí sú športové značky Athleeya a WEMOVE. Šperky sú zastúpené značkami Metaformi, Drevená Helena či Štefan Sekáč. A kúpite si tu aj najpohodlnejšie lodičky so slovenským dizajnom Catherine Mulier.

Viac informácií nájdete na www.somstore.sk.

_

ORAVA – elektrospotrebiče pre komfortnejší život za top ceny

Zdroj: orava.eu

Elektrospotrebiče, ktoré vám uľahčia život, zabavia vás, ohrejú váš domov a pomôžu vám v kuchyni, si pre vás pripravila tradičná slovenská značka Orava. PoVianočný MEGA výpredaj Orava trvá až do konca januára – vyberať bez stresu a pachtenia si môžete z vyše 20 šikovných pomocníkov so zľavami až do 50 %. Ak si chcete v rytme obľúbených songov užívať svoje dni, vyberiete si z mp3/mp4 prehrávačov, prenosných bluetooth reproduktorov či kvalitných bluetooth slúchadiel. Tínedžerov aj milovníkov športových aktivít v exteriéri poteší napr. mp4/mp3 prehrávač Orava MA-4G B za menej ako 20 €. Pre koronu viac ako inokedy varíme doma, čo dáva zabrať aj kuchynskej výbave. Čo takto vynoviť ju napríklad kameninovou či teflónovou panvicou, či varnou kanvicou s reguláciou teploty? Expresne ohriať interiér vám pomôže mini teplovzdušný ventilátor Orava VL-200 mini na pripojenie do zásuvky. Kuk a klik, cez e-shop Oravy kúpite tieto elektrospotrebiče aj z pohodlia domova.

Viac informácií nájdete na www.orava.eu.

_

MESSY BRASSY – doprajte deťom to najlepšie

Zdroj: messybrassy.sk

MESSY BRASSY je nový slovenský rodinný e-shop so štýlovým detským oblečením a doplnkami. A prečo MESSY BRASSY? Tieto dve slová dokonale vystihujú deti a navyše sa rýmujú: MESSY – neporiadny, strapatý, BRASSY – hlučný, drzý. Myšlienkou e-shopu je prinášať na slovenský trh nové a originálne značky pre deti. Pri výbere dbajú na to, aby boli jednotlivé kúsky jednoduché, vzájomne sa dobre kombinovali a vyzerali štýlovo. Nájdete tu oversize svetre značky Kids of April, štýlové doplnky dánskej udržateľnej značky Grech&Co, anglický streetwear Kultkid alebo nemeckú minimalistickú značku Guapoo. Za každou značkou stoja rodičia, snažiaci sa vytvoriť pre (svoje) deti niečo originálne. Nákupom na MESSY BRASSY vždy podporujete rodinný business. Všetky značky šijú vo fairtrade podmienkach a snažia sa byť čo najviac ekologické.

E-shop nájdete na www.messybrassy.sk, ale odporúčame sledovať aj denne tvorený zaujímavý obsah na Instagrame @messybrassy.sk: www.instagram.com/messybrassy.sk.

_

Lotino.sk – kto povedal, že zdravie sa nedá kúpiť?

Zdroj: lotino.sk

​Ak patríte k milovníkom zdravého životného štýlu, nepremeškajte príležitosť výhodne nakúpiť na Lotino.sk. E-shop česko-slovenskej rodinnej firmy sa vyznačuje prehľadným spracovaním a mimoriadne širokým sortimentom. Dobre naladený tím ľudí, ktorí vám ochotne poradia, tvorí taktiež pridanú hodnotu v dnešnej záplave e-shopov.

V období pandémie je online nákup vitamínov a ďalších doplnkov pre podporu zdravia najlepšou cestou, ako nakopnúť svoju imunitu a neohroziť seba a svojich blízkych. Okrem širokého výberu produktov zdravej výživy a výživy pre športovcov však na Lotino.sk nájdete aj veľa ďalších kategórií, ako sú šperky, móda či chovateľské potreby. Na jednom webe tak máte prakticky celý obchodný dom, stačí sa len pohodlne usadiť a povyberať si tovar pre celú rodinu. Tak prečo platiť poštovné za každý nákup a čakať doma na mnoho balíkov, keď to môže byť tak jednoduché? Čerešničkou na torte bude darček k nákupu, ktorý sa vám zobrazí podľa hodnoty produktov v košíku.

Viac informácií nájdete na www.lotino.sk

_

Denim.sk – svetové značky za skvelé ceny

Zdroj: denim.sk

Na záver sa ešte raz vrátime k móde. Ak počas lockdownu potrebujete doplniť zimný šatník či hľadáte štýlové kúsky za výhodné ceny, môžete navštíviť obľúbené predajne svetových značiek Tommy Hilfiger, Diesel a G-Star RAW online – na eshope denim.sk. Momentálne na ňom prebieha veľký zimný výpredaj so zľavami až do 45%. Navyše si produkty môžete objednať nielen s dodaním kuriérom až domov, ale prísť si ich vyzdvihnúť na jednu z 5 výdajní v bratislavskom Aupark-u a nákupnom centre VIVO!.

Na tomto e-shope nájdete pánske aj dámske bundy ideálne do tohto počasia, ako aj pohodlnú výbavu na homeoffice ako mikiny, tepláky a tričká. K bestsellerom tejto sezóny určite patria signature mikiny všetkých troch značiek a puffer jackets alias páperové bundy, ktoré dokonale ochránia pred chladom.

Pozrite si zľavy kliknutím na www.denim.sk.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?