Vianočné darčeky i dary pre obchodných partnerov môžu byť aj originálne. Tu je skvelý príklad!

3.12.2020

Zdroj: Loco Shark

Páčil sa vám článok?

Rok čo rok nás zaplavujú letáky a elektronické správy, ktoré sa nás snažia nahovoriť na kúpu nudných darčekov – či už sú to perá, tričká a hrnčeky s potlačou alebo darčekové sady sprchovacích gélov. V dnešnej dobe už ľudia nevenujú čas výrobe unikátnych a inovatívnych darčekov.

Takých, pri ktorých si obdarovaný ako prvé povie:  „Do kelu, prečo to nenapadlo mne?“

Najvyhľadávanejší vianočný obchodný darček je konečne tu... A už je takmer vypredaný.

Presne to si povedali zakladatelia startupu a členovia tímu značky Loco Shark, keď si prečítali správy o škótskej spoločnosti – výrobcovi nápojov, ktorý minulý rok predal 30 tisíc vianočných gúľ za 82 sekúnd len vďaka jednému článku zverejnenému v médiách. V čom je trik? Ozdoby boli zaujímavé, dobre vyzerajúce, inovatívne – a plnené ginom!

Zdroj: Loco Shark

Určite si kladiete otázku, ako je možné, že sa myšlienka vianočných ozdôb plnených alkoholom zrodila len teraz. Odvtedy, ako ľudia v Škótsku zistili, že takýto produkt existuje,  si už nevedia predstaviť decembrový večer bez jednej či dvoch vianočných gúľ s ginom.

Príbeh škótskej spoločnosti zaujal investorov, ktorí do tohto projektu prispeli ďalšími 350 tisíc eurami, vďaka čomu startup pred vianočnou sezónou vyrobil ešte väčšie množstvo ozdôb s ginom. Bola to predovšetkým reakcia na zvýšený dopyt, keďže ľudia, unavení z nudných čokoládových koláčikov a ponožiek s motívom sobov, túžili po inom vianočnom darčeku. Produkt dokonca získal ocenenie Inovácia roka na tohtoročnom udeľovaní Scottish Gin Awards.

V startupe a rodinnej firme Loco Shark si všimli, že za tie roky, odkedy Škóti predstavili svoj výrobok (predávaný predovšetkým vo Veľkej Británii), sa nik na Slovensku nechopil príležitosti ponúkať takéto inovatívne ozdoby na vianočný stromček.

Vianočné gule s ginom bolo nemožné z Veľkej Británie objednať na Slovensko (či celý región), ich alternatíva na našom trhu vôbec neexistovala a ľudia boli ukrátení o niečo, po čom naozaj túžili.

Zdroj: Loco Shark

Našťastie je nový produkt na svete a dnes tu už máme vianočné ozdoby s ginom s podareným názvom Loco Santa Balls. Plnené sú domácim ginom Mister Gin, ktorý v roku 2019 získal zlatú medailu za kvalitu. Okrem toho s bezplatným poštovným – a to nielen na Slovensku, ale do celého sveta.

Spoločnosť zahájila mediálnu kampaň, ktorá sa (podľa očakávaní) rýchlo stala virálnou. Stovky zákazníkov sa už prostredníctvom obrázkov na Instagrame pochválilo svojimi  tohtoročnými „Santovými guľami“. Tí ešte nezbednejší (ženy) dodali, že „Santove gule“ vyprázdnili ešte pred začiatkom decembra.

Zdroj: Loco Shark

​Kontroverzné, odvážne, ale zábavné, to všetko môžete čakať od Loco Santa Balls. Teraz nachvíľu prestaňte rozmýšľať o Santových guliach plnených ginom a spomeňte si, koľko takýchto podobných príležitostí ste už premeškali. Vytvoriť zábavný a originálny produkt pre lokálny trh je často tak jednoduché, stačí zaujímavý nápad zo zahraničia, trochu kreativity, humoru no i tvrdej práce. 

Na svoju kreativitu a budúce pracovné úspechy si môžete pripiť už teraz – s vianočnými guľami plnenými ginom, ktoré nájdete po kliknutí na odkaz www.LocoShark.com.

Zdroj: Loco Shark

​(PR článok)

Páčil sa vám článok?