Tesco otvorilo nový supermarket v Petržalke

29.5.2020

Zdroj: Tesco

Páčil sa vám článok?

Bratislavčania môžu na svoje nákupy od 27. mája 2020 využívať nový supermarket Tesco v obchodnom centre TPD na Farského ulici v Petržalke. V ponuke nového obchodu nájdu okrem čerstvých a trvanlivých potravín aj drogériu, kozmetiku či obľúbené oblečenie F&F.

Tesco pôsobí na Slovensku už viac ako 20 rokov. Zatiaľ čo v minulom roku sa reťazec zameral na optimalizáciu siete existujúcich obchodov, v tomto roku prichádza s viacerými novinkami - rozšírenie lokalít a dostupnosti Online nákupov, otvorenie nákupného centra Galéria v Petržalke či nových predajní vo viacerých mestách na Slovensku. Jednou z nich je supermarket Tesca na Farského ulici v bratislavskej Petržalke.

„Veľmi sa teším, že dnes sme po dlhšom čase na Slovensku otvorili nový obchod. Náš supermarket nového formátu posilní existujúcu sieť 150 obchodov Tesca. V posledných týždňoch sme ukázali, akú dôležitú úlohu zohrávame pri zásobovaní obyvateľstva či pomoci najzraniteľnejším. Po rozšírení služby Online nákupov pre takmer 600.000 nových zákazníkov teraz prichádzame s rôznymi novinkami.“ uviedol Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku. 

Od svojho otvorenia sa táto nová prevádzka zapojí aj do programu darovania potravín a pridá sa tak k ostatným predajniam. "Stali sme sa 3. najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku a partnerom pre stovky slovenských dodávateľov. V novej prevádzky budú v ponuke trvanlivé a čerstvé potraviny, nepotravinový tovar, drogéria, kozmetika, aj oblečenie..." uviedol na tlačovej konferencii k otvoreniu.

Zdroj: CŠ

„Vítame ďalší projekt, ktorý zlepšuje občiansku vybavenosť v mestskej časti Petržalka. Sú to práve funkcie prinášajúce občiansku vybavenosť a pracovné miesta, ktoré potrebujeme v mestskej časti posilniť, aby bola silnou a sebestačnou súčasťou Bratislavy. Som rada, že Tesco podporou OZ Kaspian prispieva k rozvoju tunajšej komunity a práce s deťmi a mládežou,“ uviedla Tatiana Kratochvílová, 1. námestníčka primátora Bratislavy a poslankyňa miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava-Petržalka.

Zdroj: CŠ

​Pri príležitosti otvorenia novej predajne Tesco finančne podporí OZ Kaspian, ktoré zlepšuje životy detí v Petržalke. Darovalo im jedno euro z každého nákupu nad 10 eur počas prvých dvoch dní od otvorenia supermarketu 27. mája. Partnerský operátor Tesco mobile im daroval štyri mobilné telefóny s balíčkom SIM kariet.

Nový supermarket ponúkne pracovné miesta pre takmer 30 nových zamestnancov. Samozrejme, budú sa dodržiavať prísne opatrenia zavedené na ochranu zdravia a bezpečnosti zákazníkov.

Zdroj: CŠ

​V prvom týždni od otvorenia predajne získajú všetci zákazníci, ktorí nakúpia minimálne v hodnote 10 €, kupón so zľavou 10 percent na ďalší nákup.

Zdroj: CŠ

​(cs)

Páčil sa vám článok?