Pozreli sme sa za vás: Kde si v čase obmedzeného vychádzania objednať špičkovú kávu, víno či alkohol?

17.4.2020

Zdroj: canva.com

Páčil sa vám článok?

(pr) Na krízovú situáciu spôsobenú koronavírusom zareagovalo mnoho firiem spustením donášok či posilnením e-shopov. Nedávno sme predstavili rozvozy potravín a reštaurácie, ktoré sa situácii prispôsobili medzi prvými. Dnes si posvietime na možnosti donášky nealkoholických a alkoholických nápojov, vín, káv a čajov.

Máte chuť dať si k večeri vínko či niečo tvrdšie? Minuli sa vám posledné zrnká kávy alebo už nemáte doma žiaden čaj, bez ktorého si neviete predstaviť ráno? Žiaden problém. Sadnite si, vyložte nohy a pozrite si náš výber spoločností, ktoré ponúkajú možnosť urobiť si objednávku z pohodlia vašej obývačky.

_

Víno Matyšák

Zdroj: vinomatysak.sk

Matyšák, to je kvalitné slovenské víno z prvotriedneho hrozna, dopestovaného vo viniciach Malokarpatskej a Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti. Z jeho jedinečnej chuti sa zákazníci tešia už skoro 30 rokov a bola by škoda, keby si túto radosť nemohli dopriať aj v období koronavírusu. Preto spoločnosť spustila osobný rozvoz vín hneď v niekoľkých lokalitách Slovenska. V bohatej ponuke Matyšák nájdete tiché, šumivé i špeciálne vína, fľaškové aj sudové vína, tiež destiláty či 100%-nú hroznovú šťavu, ideálnu na posilnenie imunity. Na svoje si prídu aj najväčší fajnšmekri, v ponuke je totiž nemálo skvostov ocenených na svetových súťažiach, ktoré si bežne v supermarketoch nekúpite. Oblasť Bratislava a okolie môže objednávať v pracovných dňoch od 9.00 do 18.00 hod., pričom objednávky urobené do 12.00 hod. sú doručované ešte v ten istý deň. Minimálna hodnota objednávky je 30 €, doručenie je zdarma a odovzdanie tovaru prebieha za prísnych hygienických opatrení.

Viac informácií nájdete na www.vinomatysak.sk.
Objednávať môžete na telefónnom čísle +421905 319 576.

_

Tvojakava.sk

Zdroj: tvojakava.sk

Ani milovníci kávy nezostanú v období krízy bez svojho obľúbeného nápoja. Slovenský e-shop tvojakava.sk prináša zákazníkom najrôznejšie druhy káv a čajov zo sveta i z domova. V ponuke nájdete kvalitnú značkovú kávu, plantážnu výberovú kávu aj čerstvo praženú kávu vlastnej značky. Všetok tovar je skladom a dodaný do 24 hodín, max. 48 hodín. Počas šiestich rokov fungovania sa spoločnosť vypracovala na stabilnú a dôveryhodnú firmu, o čom svedčí 98-percentné odporúčanie na stránkach Heureka. Pravidelní klienti môžu využívať vernostný program, v rámci ktorého dostanú späť 2% z každej objednávky. Okrem samotných káv sú v ponuke aj kávovary Saeco za super ceny, tiež mlynčeky na kávu, sortiment pre baristu a všeličo iné. Príjemnou tradíciou sú víkendové akcie. Ak si chcete vychutnať prvotriednu chuť kávy ako zo špičkovej kaviarne a pritom neopustiť pohodlie svojej obývačky, eshop tvojakava.sk je tou pravou voľbou.

Viac informácií nájdete na www.tvojakava.sk, prípadne na telefónnom čísle +421905 339 339.

_

WinePlanet.sk – Víno a destiláty doplnila káva a potraviny

Zdroj: wineplanet.sk

Súčasná doba priniesla výzvy a zodpovedné riešenia. Eshop s vínom z celej planéty zareagoval veľmi pohotovo a rozšíril ponuku o produkty, ktoré boli v tejto situácii žiadané. Okrem vína a alkoholických nápojov si na WinePlanet.sk teraz môžete objednať online aj kávu Lavazza, čaj, rôzne potraviny, pochutiny a iný doplnkový sortiment. Kuriér dovezie tovar rýchlo, bezpečne a hlavne zadarmo do 48 hodín. Klasický rozvoz bol doplnený o bleskovú zásielku pre Bratislavu, v rámci ktorej vám taxík Hopin dovezie zásielku už do 1 hodiny od objednania. Na WinePlanet.sk to každý deň žije a nájdete tam množstvo výhodných ponúk. Eshop podporuje iniciatívu #pijemeslovenske. Tým, že si kúpite slovenské víno, podporíte našu ekonomiku a slovenských vinárov. V ponuke WinePlanet.sk nájdete viac ako 500 druhov slovenského vína od 45 slovenských značiek v akcii.

Príjem objednávok: www.wineplanet.sk
Zákaznícka infolinka: +421 903 451 134

 _

MABO.sk

Zdroj: mabo.sk

MABO.sk patrí medzi najobľúbenejšie slovenské e-shopy s alkoholom. Široká ponuka, pravidelné zaraďovanie noviniek, množstvo akcií, výhodné balenia či expresné doručenie, to všetko sú plusy, ktoré zákazník určite ocení. V súčasnej dobe je pri objednávkach nad 39 € doprava zadarmo. Objednávky v rámci Bratislavy, ktoré zákazníci stihnú urobiť do 14.00 hod., sú doručené ešte v ten istý deň. Pre pravidelných zákazníkov má spoločnosť aj vernostný systém, cez ktorý si pri každom nákupe môžu uplatňovať nazbierané zľavy/body. Objednaný tovar si možno nechať zaslať domov, kto by sa však chcel trochu vyvetrať, môže si ho prísť vyzdvihnúť aj osobne na Kolmej ulici v Petržalke. Parkovať sa dá bez problémov priamo pred skladom.

Eshop nájdete na www.mabo.sk.
Kontaktné telefónne číslo: +421 2 445 123 45.
Osobný odber: Kolmá ulica 4, Petržalka (pondelok - piatok od 08.00 do 16.00 hod.)

_

Ekaviaren.sk

Zdroj: ekaviaren.sk

Káva sa stala súčasťou nášho života. Je životabudičom, spríjemňuje nám chvíle pri práci, znásobuje čas oddychu. Keď otvoríte eshop ekaviaren.sk, ktorý vznikol v roku 2003, nájdete v ňom kávy z celého sveta - Caffé Molinari, New York Caffé, Italcaffe, Pascucci, Carraro, SofiKofi.. Každá má svoju špecifickú chuť a vôňu. Ku káve neodmysliteľne patria aj kávovary. Domáce kávovary sa vyznačujú jednoduchou údržbou a obsluhou, ale takmer profesionálnym výkonom. Ak si radi vychutnáte alchýmiu pri príprave kávy, určite Vás osloví široká ponuka nielen klasických kávovarov (Saeco, Melitta, WMF, Jura, Nivona, Gaggia), ale aj alternatívnych kávovarov a baristických pomôcok. V ponuke sú aj všetky potrebné produkty na údržbu kávovarov a tiež široký sortiment pre alternatívnu prípravu kávy. Samozrejmosťou je poradenstvo v oblasti výberu kávy či kávovarov a tiež servis. Rozvoz je v rámci Bratislavy zdarma pri objednávke nad 19,99 € s dph. Obchod Ekaviaren získal vďaka spokojnosti overených zákazníkov prestížny certifikát Overené zákazníkmi na Heureke a odporúča ho 98% spokojných zákazníkov.

Viac informácií nájdete na www.ekaviaren.sk alebo na telefónnom čísle +421903 738 597.
Osobný odber: Mýtna 15, Staré Mesto (pondelok až piatok 09.00 - 17.00 hod.)

_

Verticcio

Zdroj: verticcio.sk

Donášku spúšťa aj mladá slovenská spoločnosť, zaoberajúca sa pražením kávy vlastnej značky. Káva Verticcio je vždy starostlivo vyberaná z tých najkvalitnejších plantáží, čerstvo upražená a kvalitne zabalená, čo ocenia hlavne gurmáni, ktorí si potrpia na kvalitu. V ponuke spoločnosti je okrem výberovej kávy aj široké portfólio ďalších kvalitných produktov domácej i zahraničnej produkcie – čaje, čokolády, kávovary, mlynčeky na kávu, šálky a ďalší doplnkový sortiment... Tovar si môžete objednať v eshope a nechať si ho alebo doviezť domov, alebo si poň prísť osobne do špecializovanej predajne na Radlinského ulici 27 v Starom Meste. Pri objednávkach nad 20 € je donáška zadarmo, ak nakúpite za viac ako 50 €, dostanete ako darček 1 kg kávy Verticcio Metropola. Pozor, táto akcia je limitovaná pre prvých 100 objednávok.

Viac informácií nájdete na www.verticcio.sk a na telefónnom čísle +421 917 411 932.
Osobný odber: Radlinského 27, Staré Mesto (pondelok - piatok od 09.00 do 17.00 hod.)

_

Vina-sveta.sk

Zdroj: vina-sveta.sk

Bratislavská firma ILt spol. s r.o. dováža na slovenský trh výnimočné a najlepšie svetové košer (ako jediní na Slovensku!) vína z rôznych oblastí - Burgundsko, Bordeaux, Chablis, Champagne, Toskánsko, Brunello di Montalcino, Chianti, Veneto,Soave, Mendoza, Colchagua Valley, Provensálsko, Douro, Alsasko, Mosel, Rioja, Ribera del Duero, Rhôna, Loira, Sancerre, Piemont, Barolo, Barbaresco, Medoc, Graves, Clare Valley Galilea.. V eshopovej ponuke, v ktorej nájdete viac ako 300 vín, si viete niektorý z exkluzívnych a chutných skvostov objednať v pohodlí svojho domova aj vy alebo si ho môžete v doobedňajších hodinách vyzdvihnúť po telefonickej dohode na Škultétyho ulici v Novom Meste, kde je možnosť pohodlného zaparkovania na parkovisku Lidl. Pri objednávke cez eshop nad 30 € je dovoz v rámci Bratislavy zadarmo (v rámci celej SR nad 50 € zadarmo). Pri objednávke nad 60 € dostanete zľavu 15%. Na zdravie a na výnimočné vína pre výnimočných ľudí!

Viac informácií nájdete na www.vina-sveta.sk, e-maili ilt@ilt.sk alebo priamo na telefónnom čísle +421903 543 994.
Osobný odber: Škultétyho 1, Nové Mesto - platba iba v hotovosti

_

Coffeein.sk

Zdroj: coffeein.sk

Cieľom spoločnosti Coffeein je podľa ich zakladateľa Petra Szaba mať tých najspokojnejších zákazníkov. „Sme kaviareň, kde môžete riešiť svoj biznis nad šálkou skvelej výberovej kávy, stráviť pracovnú pauzu pri dobrom obede a koláči alebo len tak posedieť pri pohári vína s priateľmi a diskutovať o živote,“ vraví. V tíme Coffeein pracujú výlučne s výberovou kávou a najlepšími technológiami. Kávu pražia vo vlastnej pražiarni každý týždeň v malých množstvách. Zakladajú si na čerstvosti a sezónnosti všetkých surovín, preto sa snažia nakupovať lokálne od drobných slovenských výrobcov. „Bistro by malo byť ako živý organizmus,“ zveruje sa nám, „preto sa naša ponuka často a pravidelne mení podľa toho, čo je na trhu čerstvé.“ V súčasných ťažkých časoch, keď nie je možné usadiť zákazníkov priamo v prevádzke, sa spoločnosť snaží spríjemniť im deň aspoň cez okienko, ktorým vydáva nápoje, balíčky výberovej kávy či obedy. V Starom Meste a okolí je možný aj dovoz. Objednávky prijímajú na sociálnych sieťach.

Viac informácií nájdete na www.coffeein.sk a na telefónnom čísle +421948 447 962.
Facebook účet "Coffeein - Specialty Coffee Shop", Instagram účet "coffeein_specialtycoffeeshop"

_

Miluron

Zdroj: miluron.sk

Kto povedal, že víno musí byť z hrozna? Pri pohári kvalitného ovocného vína si prídu na svoje priaznivci tradičných chutí aj ľudia, ktorí radi experimentujú. Exkluzívne ovocné vína z vinárstva Miluron sú vyrábané z poctivých slovenských surovín, výhradne tradičnými metódami výroby. V ponuke nájdete množstvo zaujímavých a originálnych druhov, okrem iného napríklad višňové víno, šípkové víno, čiernu ríbezľu či rakytník. Rozvoz je zabezpečený v rámci celej Bratislavy a tiež v okolí Senca, Pezinka a Trnavy. V apríli 2020 prichádza spoločnosť Miluron distribúcia s akciovou ponukou, v rámci ktorej si môžete objednať kolekciu piatich obľúbených ovocných vín len za 24,90 €. V kolekcii nájdete jedinečné druhy ako napr. cuvée čučoriedka & arónia, brusnicové víno či víno bazovinka s bazovým kvetom.

Objednávať môžete cez web www.milurondistribucia.sk alebo telefonicky na čísle +421907 298 804.

Páčil sa vám článok?