BORY MALL dáva ekológii zelenú

23.1.2020

Zdroj: Bory Mall

Páčil sa vám článok?

(pr) Nákupno-zábavné centrum BORY MALL sa aktívne zaujíma o problematiku ekológie už od svojho začiatku. Teraz je najvyšší čas aby sme vzali zodpovednosť do vlastných rúk a dokázali, že naše okolie a príroda nám nie sú ľahostajné. Už počas víkendu 24. -26. januára si budete môcť pozrieť aktuálnu ponuku elektromobilov, ktoré sú dostupné na slovenskom trhu.

Nákupno-zábavné centrum BORY MALL sa aktívne zaujíma o problematiku ekológie už od svojho začiatku. Teraz je najvyšší čas, aby sme vzali zodpovednosť do vlastných rúk a dokázali, že naše okolie a príroda nám nie sú ľahostajné. Zásoby fosílnych palív sú vyčerpateľné a je nutné vyvíjať alternatívne pohony. Práve preto BORY MALL požičia svoje priestory prvej výstave zameranej na elektromobily a plug-in hybridy na Slovensku.

Už počas víkendu 24. - 26. januára si budete môcť pozrieť aktuálnu ponuku elektromobilov, ktoré sú dostupné na slovenskom trhu. Tešiť sa môžete na modely značiek Audi, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, Škoda Auto, Volvo, Tesla, KIA, Nissan, Volkswagen či ďalšie. Na výstave nebudú chýbať ani odborné prednášky, prezentácie najnovších elektromobilov a plug-in hybridov, či panelové diskusie. Porozprávame sa aj o mýtoch a faktoch, ktoré sprevádzajú svet elektromobilov. Na svoje si prídu aj tí, ktorým svet automobilov až tak neulahodil. Vystavené budú totiž aj najnovšie elektrobicykle, elektrické mopedy a motorky.

 

Zdroj: Bory Mall

Výstavou sa to nekončí, ale len začína. Odštartujeme ňou spoločnú cestu k ekologickejšiemu ja, ktorou nás bude sprevádzať Michal Sabo, ako ambasádor BORY EKO hier 2020. Pre odpad nemusí byť odpadková nádoba konečná, naopak môže to byť nová príležitosť, ako ho vrátiť späť do hry zodpovednou separáciou a recykláciou. Zo sklenených fliaš sa môžu recykláciou stať poháre alebo vázy. Papier sa môže zasa premeniť na nové zošity pre školákov alebo hygienické pomôcky ako utierky či toaletný papier. Konferenčný stolík v obývačke mohol byť predtým pokojne tetrapak. Taký papier môže byť recyklovaný približne 5 až 7 krát. Avšak sklo a hliník sú zdatnejší borci! Recyklovať je ich možné takmer donekonečna.

V rámci programu EKO HRY BORY 2020, ktoré budú trvať až do júna, na vás čaká množstvo súťaží a zábavy. Hravou formou sa naučíme, ako byť ekologicky zodpovední a zároveň tvoriť menej odpadu.

Páčil sa vám článok?