3 spôsoby, ako vkročiť do nového roka

19.1.2020

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Aby sa vám pri takomto „behu“ na dlhé trate nepodlomili kolená, nezakopli ste a nezablúdili, máme tu pre vás tri ponuky, vďaka ktorým vkročíte do nového roka s lepšou výbavou a podmienkami.

Snaha o udržanie hmotnosti

Nemusí byť žiadnou veľkou drinou, ak si dáte pozor na známe a dôležité detaily. Telesná váha je dynamická koncepcia, ktorú sa väčšina z nás snaží udržať v optimálnom stave. Ide však o závažný a zložitý problém, vyžadujúci si správny prístup k tomu, čo a ako často konzumujeme.

jednoduché udržanie hmotnosti sa postará niekoľko zdravých produktov, potravín a úkonov. Zaistite si prísun vlákniny, ktorá čistí tráviaci trakt a najmä črevá, v ktorých sa už po jej príjme neusadzujú v organizme žiadne zvyšky potravy. Bielkoviny, vitamíny a mastné kyseliny dodajú energiu, zvýšia imunitu a výkon tela, ktoré je pripravené na pohyb.

Krásne biele zuby

Môžete mať vďaka niektorým krokom. Aj tu si treba dávať pozor na to čo konzumujete. Svoj význam má aj správna a pravidelná ústna hygiena, ktorú si môžete zjednodušiť množstvom moderných produktov. K rýchlejšiemu efektu krásnych bielych zubov, ktoré sú dnes vašou vizitkou, sa však môžete dostať aj s pomocou jednoduchého bielenia zubov.

Mnohé bieliace pásiky a pasty sú na trhu s obsahom profesionálnej bieliacej zložky, takže nemusíte pre svoj žiarivý úsmev u zubára vyprázdniť celú svoju peňaženku.

Dokonalá pleť zbavená kožných výrastkov

Za najviac viditeľnú časť, ktorej stav rozhoduje o našom vzhľade a kráse, považujeme pokožku. Jeden z najväčších orgánov tela, na ktorom sa odzrkadľuje každá drobná udalosť a životný štýl. Nevyhne sa ani gravitácií, starnutiu a opotrebovaniu.

Vyhladiť ju a dať do pôvodného stavu nie je až tak jednoduché. Našťastie existuje niekoľko univerzálnych riešení, ktoré sa dokážu o príznaky starnutia a nesprávnej starostlivosti o pleť postarať. Odstrániť väčšie či menšie kožné výrastky a zjemniť vrásky dokáže nejedna klinika estetickej medicíny.

Myslieť na spomenuté veci a kroky by ste ale mali vopred. Bielenie zubov pásikmi zvládnete behom niekoľkých minút, no na chudnutie a svoju pleť si musíte nájsť času oveľa viac.

Páčil sa vám článok?