Bratislava a jej okolie sa predstavia na veľtrhu cestovného ruchu vo Viedni

14.1.2020
0
Pohľad na mesto z drona nad Račianskym mýtom

Zdroj: Peter K.

Páčil sa vám článok?

Mesto Bratislava a región v jeho okolí predstavia na viedenskom veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe Wien. Veľtrh potrvá od 16. do 19. januára a stánok bratislavského regiónu má byť v znamení pôžitkov, lokálnej gastronómie a atraktívnej turistickej ponuky.

Informoval o tom Maroš Plitko z Bratislavskej organizácie cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board (BTB).

Prvý deň výstavy bude podľa BTB "deň Bratislavy". Návštevníci na veľtrhu budú môcť ochutnať lokálne vína počas someliérskej prezentácie, remeselné pivá a tradičné bratislavské rožky. "Dozvedia sa o novinkách pripravených na rok 2020 i o tipoch, čo nesmú vynechať počas návštevy Bratislavy," spresnila organizácia.

Veľtrh cestovného ruchu Ferien Messe Wien je najväčším veľtrhom v Rakúsku pre širokú verejnosť a "B2B stretnutia" na základe predchádzajúcej dohody. Je určený pre spolkové krajiny Viedeň, Dolné Rakúsko a Burgendland. Viac ako 800 vystavovateľov z 80 krajín predstavuje posledné trendy v trávení dovolenky.

Počas štyroch dní veľtrh navštívi viac ako 150.000 návštevníkov, čo podľa BTB predstavuje jedinečnú možnosť pre subjekty cestovného ruchu prezentovať svoju značku a ponúkané produkty.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?