Neuveríte, čo "vyrástlo" v bratislavskej MHD

5.1.2020
Huby v MHD

Zdroj: Instagram/Zomri

Páčil sa vám článok?

Na sociálnej sieti sa objavila fotografia, ktorá zrejme Bratislavčanov využívajúcich MHD veľmi nepotešila.

Cestujúci, ktorý sa viezol v bratislavskej MHD linky 68, ktorá premáva do Petržalky, zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej po obvode podlahy vyrástli huby. Fotografia sa objavila na FB stránke Zomri. 

O stanovisko sme požiadali aj dopravný podnik, reakciu však ešte nemáme. Reagovali však v diskusii k foto, kde tvrdia, že urobia revíziu autobusov. "Tento súboj s Českými dráhami sme prehrali, priznávame" a zverejnili foto, kde dávnejšie vo vlaku Českých dráh, takisto vyrástli huby.

Zdroj: Instagram/Zomri


"O trošku viac by nám pomohlo, keby sme namiesto čísla linky vedeli číslo vozidla. Ale nevadí, zistíme pri prehliadke v dielňach, " dodal dopravný podnik ako komentár k foto na sociálnej sieti Zomri.

DPB, a.s. ubezpečuje cestujúcu verejnosť, že prioritou je zabezpečiť čistotu vozidiel pre komfortné využívanie služieb MHD.

Neskôr na sociálnej sieti pridali stanovisko: "Išlo o vozidlo 4224 z roku 2010. Huby už boli odstránené a bola nariadená kontrola všetkých vozidiel. Za ich výskyt sa ospravedlňujeme a kedykoľvek nabudúce oceníme, ak nás budete kontaktovať na info@dpb.sk, cez Messenger alebo na tel. 02/59505950. Ďakujeme za pochopenie, "informoval dopravný podnik.

Neskôr sa nám podarilo dostať aj oficiálne stanovisko dopravného podniku. "DPB, a.s. okamžite vykonal kontrolu na všetkých autobusoch, kde sa podobný problém nikde nevyskytol. Vozidlo bolo odovzdané čistiacou firmou ako riadne vyčistené, preto si bude DPB, a.s. uplatňovať sankciu v zmysle zmluvy, zároveň bude podnik dbať na zvýšenú kontrolu už vyčistených vozidiel vlastnými zamestnancami, " uviedla pre banoviny.sk hovorkyňa dopravného podniku Adriana Volfová.

(nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie