Predaj bytov v EUROVEA 2 láme rekordy

6.9.2019

Zdroj: JTRE

Páčil sa vám článok?

Prvý slovenský mrakodrap Eurovea Tower a rezidencie Riverside na dunajskej promenáde už poznajú svojich budúcich obyvateľov. Predaj rezidencií spustila spoločnosť JTRE v priebehu leta a dnes má majiteľa viac ako 200 bytov, čo je viac ako 40% z celkového počtu 488 nových bytov na nábreží.

„Zatiaľ sme na žiadnom z našich projektov nezaznamenali tak obrovský záujem o bývanie. V prípade Eurovea 2 vidím za úspechom nie je len výnimočnú lokalitu pri Dunaji, ale aj vysoký štandard, kvalitné dispozície bytov a dobré meno našich projektov River Park, Zuckermandel, Panorama Towers, Karloveské rameno a mnohých ďalších“, hovorí Pavel Pelikán, výkonný riaditeľ JTRE. 

Eurovea Tower

Prvý slovenský mrakodrap Eurovea Tower ponúka na 45. poschodiach 389 rezidencií s panoramatickými  výhľadmi na celú Bratislavu, exkluzívne lobby, dostatok parkovania a prechod suchou nohou do Eurovea Shopping. Elegantná stavba s ladnými krivkami, zdôraznenými cez deň hrou tieňov na fasáde a  v  noci pôsobivou ilumináciou, bude ozdobou siluety hlavného mesta. Ten kto sa postaví na najvyššie poschodie prvého slovenského mrakodrapu sa bude nachádzať vyššie ako keby stál vo veži Bratislavského hradu. Na stavbu prvého slovenského mrakodrapu sa použije také množstvo betónu, ktoré by naplnilo 14 olympijských bazénov. Výstavba bude dokončená v roku 2023. 

Zdroj: JTRE

Eurovea Riverside

Rezidencie Eurovea Riverside na promenáde sa plynule napoja  na súčasné bývanie v Eurovea, vďaka čomu ladne doplnia panorámu mestskej zástavby na nábreží Dunaja. V tejto časti pribudne 96 nových rezidencií s neobmedzeným výhľadom na pokojný tok Dunaja. Projekt Eurovea Riverside rozdelený na 5 samostatných vchodov ponúkne kvalitné materiály i moderné technológie. Štandardy v zariadení interiéru a spoločných priestorov sú veľmi podobné ako v Eurovea Tower.  

Zdroj: JTRE

Eurovea City

Nová štvrť Eurovea City prinesie na nábrežie okrem bývania aj zaujímavé kancelárske a obchodné priestory. Pribudnú dve námestia, parky, športoviská pre rôzne vekové kategórie. JTRE má ambíciu postaviť aj nové kongresové centrum, ktoré mestu chýba a priniesť do územia novú trasu električky. Zóna Eurovea City, ako centrum bývania, nákupov, pracovných príležitostí a relaxu, bude poskytovať kvalitné mestské prostredie komunikujúce s okolím, ktoré je základom pre spoločenský a ekonomický rast celého mesta.

 (npr)

Zdroj: JTRE

 

Páčil sa vám článok?