Je rádio vaším každodenným spoločníkom? Môžete si zadarmo stiahnuť novú aplikáciu

19.6.2019
Aplikácia SK Radio - slovenské online rádiá

Zdroj: red

Páčil sa vám článok?

Cestujete a chcete počúvať slovenské rozhlasové stanice? Existuje aplikácia, vďaka ktorej bude spustenie rádia, nastavenie obľúbených rádií či zapnutie budíka pre vás odteraz jednoduchšie a zároveň praktické.

Rýchla a prehľadná

Aplikácia je na prvý pohľad veľmi prehľadná. Po spustení budete privítaní obrazovkou, na ktorej sa nachádzajú všetky hlavné ovládacie prvky. Na ľavej strane nájdete panel so všetkými rádiami a možnosťou vyhľadávať podľa mena.

Rádio zapnete aj vypnete tým istým tlačidlom umiestneným v strede obrazovky - prehrávanie začína takmer okamžite. Prechod medzi stanicami je veľmi rýchly a jednoduchý. Pokiaľ máte pomalšie pripojenie k internetu alebo šetríte dáta, môžete si zvoliť z dvoch kvalít prehrávania. Vaše obľúbené rádiá si môžete označiť pre rýchlejší prístup v budúcnosti.

Zdroj: red

Zdroj:

Rádio budík

Jednou z najzaujímavejších funkcií tejto aplikácie je budík. Pokiaľ vás nudí stereotypné prebúdzanie rovnakým tónom každé ráno, môžete sa s využitím aplikácie SK Radio zobúdzať každé ráno pomocou niektorého vášho obľúbeného online rádia. Stačí vybrať stanicu a čas, kedy sa má budík spustiť. Samozrejmosťou je použitie predvoleného alarmu zariadenia v prípade straty internetového pripojenia.

Zdroj: red

Časovač vypnutia

Ak patríte medzi tých, ktorí radi zaspávajú pri hudbe, aplikáciu môžete využiť aj takto. Jednoduchý časovač vypnutia sa postará o to, aby sa prehrávač vypol po uplynutí vami určenej doby.

Ďalšie funkcie

Appka SK Radio disponuje aj rôznymi ďalšími užitočnými funkciami - od počúvania vlastných streamov cez widget až po zmenu pozadia aplikácie. Vývojári neustále pridávajú nové funkcie.

Dostupnosť

Aplikácia SK Radio je zatiaľ vyvinutá pre operačné systémy Android, je prístupná na Google Play Store [https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crystalmissions.skradio] , taktiež na AppGallery a aj na na Amazon App Store.

Aplikácia má cez 100 000 stiahnutí a je nepochybne najobľúbenejšia v danej kategórii - na platforme Google Play má hodnotenie 4,8 / 5.

 (np) 

Páčil sa vám článok?