Výhodné riešenie pre každé podnikanie

19.6.2019

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Kvôli vysokej konkurencii na trhu musí každý podnikateľský subjekt okrem iného neustále myslieť na efektívne vynakladanie finančných prostriedkov. A to nie len kvôli vyšším ziskom. Prinášame vám tip na jeden moderný spôsob šetrenia, ktorý v sebe spája aj množstvo ďalších výhod.

Virtuálne sídlo

Pri zápise do Obchodného registra musí každá spoločnosť či podnikateľ uviesť aj svoje sídlo. Môže ním byť vlastná alebo prenajatá nehnuteľnosť. Platná legislatíva umožňuje uviesť aj tzv. virtuálne sídlo. Virtuálne sídlo je nie len moderným riešením. Prináša so sebou veľa ďalších iných výhod:

Stabilná adresa — ak sa bude vaša firma sťahovať, nemusíte meniť jej sídlo. Nehnuteľnosti, v ktorých je služba poskytovaná, sú vo vlastníctve prenajímateľa.

Adresa na lukratívnom mieste — najmä vo väčších mestách je prenájom v centre či niektorej z moderných biznis budov pre menšie spoločnosti príliš nákladný. Virtuálne sídlo vám však poskytne adresu práve na takomto mieste a bez zbytočne vysokých nákladov. Samozrejmosťou je aj označenie poštovej schránky.

Finančná úspora — ak nepotrebujete využívať kancelárske priestory každý deň, ušetríte za prenájom. Ušetríte aj za vybavenie kancelárie. Virtuálne sídlo poskytuje tiež mnoho doplnkových služieb. Podľa balíčka, ktorý si objednáte, sa postará napríklad o došlú poštu alebo vybavovanie telefonátov.

Moderné virtuálne sídlo Bratislava ponúka aj možnosť prenájmu zasadačky. Zasadačka sa nachádza na adrese sídla. Budete tak mať k dispozícii dokonalý priestor pre vaše obchodné stretnutia a rokovanie.

A ešte viac výhod

Registračné sídlo má prepracovaný systém spracovania došlej pošty. Vďaka nemu budete vždy o poštových zásielkach informovaný. Príchod každej listiny je hneď zaevidovaný v online systéme. Informovanie prostredníctvom e-mailu alebo sms je to najlepšie a skutočne efektívne riešenie. Urgentné zásielky môžete označiť a budú oskenované do 24 hodín alebo preposlané najneskôr na nasledujúci deň. Registračné sídlo firmy Bratislava môže tiež vašu poštu skartovať.

Sídlo firmy pre každého

Toto lukratívne sídlo firmy si môžu prenajať začínajúci podnikatelia ako aj zabehnuté firmy. Sídlo je vhodné aj pre zahraničné spoločnosti, ktoré prichádzajú na slovenský trh. Využije ho každý, kto svoju kanceláriu nepotrebuje využívať každý deň.

A na záver ešte jedna výhoda. Je ňou to, že sídlo firmy v hlavnom meste zabezpečí menšiu pravdepodobnosť daňovej či inej kontroly v porovnaní s menšími mestami.

Páčil sa vám článok?