Moderné zabezpečenie auta, ktoré zlepší váš komfort a pocit istoty

12.6.2019

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Každý majiteľ vozidla vie, že kvalita jazdy závisí od jeho technického stavu. Venuje mu pozornosť a podľa potreby opravuje a znižuje riziko náhlych porúch. Včasným riešením problémov zvýši spoľahlivosť a bezpečnosť auta. To vám ale pre dobrý pocit istoty, keď nemáte auto pod dohľadom a kontrolou nepomôže.

Potrebujete kvalitné zabezpečenie do auta, ktoré sa bude skladať z viacerých prvkov - na čo najlepšie zníženie možnosti vozidlo odcudziť.

My sa vám aktuálne najlepšiu ponuku rozhodneme v našom článku predstaviť, takže sa pohodlne usaďte a pustite do zaujímavého čítania. Získate niekoľko cenných rád a možností, ako si svoje auto pred výletom do obľúbeného hotela v Jasnej lepšie poistiť a zabezpečiť.

Ako zaistiť auto pred krádežou?

Nočná mora každého majiteľa auta - ráno, na obed, večer alebo kedykoľvek počas dňa, aby si zaistil svoje auto pred krádežou. Každý z nás vie, že aj tie najsofistikovanejšie zámky na dverách ho pred skúsenými zlodejmi vždy nezachránia. Dokonalá ochrana auta sa preto zdá byť pre mnohých nesplneným snom. Tieto postupy  a aplikácie to môžu ale zmeniť.

Základom je varovný signál

Signalizácia je ako nahnevaný pes, ktorý vystraší. Je to dokonalá prekážka číslo jedna, ktorá dá v prípade možného ohrozenia okoliu signál, že nie je niečo v poriadku. Sám o sebe vám ale stačiť nebude. Potrebujete toho ešte viac.

Zámok dverí nestačí, potrebujete SMART funkcie

Bežný zámok auta je pre prefíkaných zlodejov minimálnou prekážkou, preto by ste ho mali doplniť o dokonalejšie zabezpečenie auta.

Ide o komplexný balík bezpečnosti vozidla, ktorý vám ako majiteľovi ponúka aj niekoľko šikovných SMART funkcií. Diaľkový štart, nezávislé kúrenie, indikácia alarmu priamo na kľúči alebo v aplikácii na mobile a mnohé iné vymoženosti.

Základom je, aby mal zlodej s odcudzením vozidla čo najviac práce a trvala mu táto "nekalá" činnosť dostatočne dlho na to, aby ste svoje auto včas zachránili. Systém, ktorého funkcie neznehodnotia ani rušičky a čítačky.

Vaša myseľ bude slobodnejšia

Svoje vozidlo môžete cez tento systém a s pohodlnými funkciami sledovať aj cez mobil alebo telefonický servis. Výhodou je aj fakt, že v prípade neprítomnosti imobilizéra PANDORA sa auto blokuje a zlodej nemá šancu. Všetko ostane v aute a špeciálnych vaničkách do kufra v bezpečí a vy sa môžete sústrediť na úplne iné a možno dôležitejšie veci.

Veľmi dobrým pomocníkom v bezpečnosti sú aj zámky na sedadlách, ktoré pri vašom opustení auta a ich správnom naklonení znemožnia zlodejom viesť motorové vozidlo. Niečo podobné, ako keby ste si zamkli volant alebo celý riadiaci systém.

Uzamknúť môžete aj pedále, prevodovku, ručnú brzdu, no najkomfortnejšie to bude s bezpečnostným systémom PANDORA v kľúči a s aplikáciou v mobile.

 

Páčil sa vám článok?