Práce vo výškach už pre vás nebudú nočnou morou

10.6.2019

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Snívať o novom dome alebo byte je pre mnohých z nás pravidelnou rutinou. "Ružové okuliare" ale odhodíme v momente, keď sa tieto plány a sny premenia na "krutú" realitu. Užívanie komfortu a pohodlia sa zmení na starosti s údržbou a zachovaním obľúbeného blahobytu. Nová podlaha, dvere, okná a strecha časom na svojej kvalite strácajú, čo môžete ale ovplyvniť a zmeniť lepšou starostlivosťou.

Ako to však vyriešiť v častiach domu, ktoré sú pre bežného človeka menej dostupné? Ako sa dostanete na vysokú strechu, okná na druhom poschodí alebo ku konárom niekoľko metrov vysokého stromu? To všetko vám pomôžu vyriešiť výškové práce!

Natieranie vo výškach

Ak ste si s pomocou realít Nové Zámky kúpili dom, zrejme sa niektorým drobným rekonštrukciám nevyhnete. Začať by ste mali strechou, ktorá potrebuje obnoviť svoj pôvodný náter a povrchovú vrstvu, ktorá chráni základný materiál (najčastejšie plech) pred negatívnymi vplyvmi počasia.

Vďaka natieračským prácam od firmy "Výškové práce" sa vyhnete predčasnej korózii strechy a jej znehodnoteniu a skráteniu životnosti. Natierať a čistiť sa takto dajú aj fasády, balkóny alebo odkvapy a žľaby.

Úprava a spiľovanie stromov vo vašej záhrade

V interiéri svojho domu a za špeciálnymi garážovými bránami si s drobnými úpravami a údržbou konkrétnych miestností zrejme poradíte. Na záhrade, ktorá teraz na jar práve rozkvitá do krásy, to už môže byť horšie.

Vysoké stromy, ktorých veľké a ťažké konáre môžu zasahovať aj na susedný pozemok je nutné odstrániť. No nielen pre starších ľudí je to pomerne nebezpečná a náročná činnosť. Arboristické práce, pod ktoré spadá spiľovanie stromov v ťažko dostupnom teréne od špecializovanej firmy, môžu celý tento problém vyriešiť. Tak neváhajte a využite ich služby, ktoré sú dostupné v rámci celého Slovenska. 

 

 

Páčil sa vám článok?