Václav Mika: Bratislava nemôže zakopávať

25.10.2018
Václav Mika

Zdroj: Archív V. Miku

Páčil sa vám článok?

(pr) Som Bratislavčan, po meste chodím s otvorenými očami i ušami. Som realista, ktorý si dáva dosiahnuteľné ciele a som presvedčený, že poznám recept ako urobiť z Bratislavy moderné fungujúce mesto. Jeho základnými ingredienciami sú dôvera a spolupráca.

Ani jedno slovo napísané v mojom programe alebo vyrieknuté v rozhovoroch s Vami nie je falošným sľubom. Mám obrovskú výhodu, ktorú som získal rokmi vo vysokých manažérskych funkciách, v ktorých som musel hľadať cesty k dôvere. A najlepšie sa to darí pracovitosťou a spoluprácou. Odmenou sú skúsenosti, ktoré sa nedajú kúpiť.

Doprava, parkovanie, životné prostredie, dostupné bývanie, rozvoj, bezpečnosť. To sú témy, ktoré chcem ako primátor Bratislavy riešiť. Na to je potrebná spolupráca s mestskými časťami, župou a vládou. Bratislava je hlavným mestom Slovenska. Je pod väčším drobnohľadom ako ostatné mestá a sú na ňu kladené vyššie nároky. Preto budem presadzovať, aby mala Bratislava vlastnú kapitolu v rozpočte SR. Budem tlačiť na to, aby sa na modernizáciu dopravy, cyklotrasy či “zelené” projekty čerpali európske fondy.

Lebo Bratislavčania si zaslúžia pozornosť a skúsených profesionálov. Na ďalšie zakopnutia už nie je priestor.

Objednávateľ: Václav Mika, Bratislava - Dodávateľ: KNOWLIMITS s. r. o., Adámiho 3, 841 05 Bratislava, IČO: 50125923

Páčil sa vám článok?