Byť najlepší sa oplatí

1.10.2018

Zdroj: NajlepšíMakléri.sk - fotograf Lucia Poláčiková

Páčil sa vám článok?

(pr) Vždy som túžil jazdiť na športovom aute. To bol v detstve určite sen každého chalana. Nie každému sa ale tento sen splní. A nie je to vždy len pre vysokú cenu takéhoto auta. Časom si veľa z nás takéto auto môže dovoliť z finančného hľadiska ale nie z praktického.

Odviezť v športovom kupé svoju rodinu nie je pohodlné a častokrát aj nemožné. Končí to kúpou praktickejšieho auta a detský sen sa zasa odkladá. Ja som sa rozhodol si svoj sen splniť a podeliť sa o radosť aj so svojimi maklérmi, ktorým svoj športiak umožním na mesiac získať.

Myslím, že sa môžem hrdo domnievať, že sa mi podarilo stať sa v mojej profesii jedným z najlepších. Stal som sa riaditeľom realitnej kancelárie. Nazval som ju: „Najlepší makléri“. Teraz učím svojich maklérov aké je to jednoduché stať sa uznávanými a váženými vo svojej oblasti, keď svoju profesiu vykonávajú naplno a s nadšením. Mojou novou vášňou sa stalo umožniť a motivovať môj tím maklérov stať sa tiež najlepšími. Aby som to dosiahol, snažím sa poskytnúť im najlepšie možné podmienky a zázemie. Aby boli najlepší preto, že ich práca teší a napĺňa, usilujem sa dať im pocit výnimočnosti. To čo dosiahnu vďaka svojmu úsiliu, im okrem uspokojenia prinesie aj výhody, ktoré nikde inde nedostanú. Napr. bezkonkurenčný 80%-ný podiel na provízii bez poplatkov kancelárii, kanceláriu s vlastným stolom a naozaj veľké množstvo iných benefitov. Od maličkostí až po tie zásadné, ktoré jednoznačne určujú kvalitu a možnosti práce v realitnej profesii. Pritom sa snažím maklérov odľahčiť od platenia poplatkov a celú réžiu hradí kancelária.

Na druhej strane hľadám pre svoj tím len skúsených obchodníkov. Obchodnícky talent je pre realitného makléra nevyhnutným základným kameňom, bez ktorého by nevedel svojim klientom poskytnúť kvalitné realitné služby.

Moja prax mi ukázala aj celkom prozaický benefit, ktorý prináša úspešnému obchodníkovi práca realitného makléra. Neviem o inej práci, ktorá by bola tak jasne odmeňovaná v závislosti od vynaloženej snahy. Tu viac ako v ktoromkoľvek inom druhu podnikania platí „Byť najlepší sa oplatí“.

Peter Poláčik RSc.

www.najlepsimakleri.sk

Páčil sa vám článok?