Polus Market – trh v srdci nákupného centra

20.9.2018

Zdroj: Polus CC

Páčil sa vám článok?

(pr) Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete, ktorý je pre vás otvorený každý deň od desiatej ráno. Nájdete v ňom to najlepšie od lokálnych výrobcov a pestovateľov.

Ste zástancom moderného a zdravého spôsobu stravovania,  dávate prednosť lokálnym a domácim potravinám, vyhľadávate skôr malú potravinovú produkciu? Práve pre vás v nákupnom centre Polus City Center pripravili novú neobvyklú prevádzku v podobe malej tržnice, s kvalitnými lokálnymi a domácimi  potravinami.  Na płoche 100 metrov štvorcových nájdete kvalitné domáce produkty, ovocie, zeleninu, údeniny, koreniny, syry a pod. 

V stánku FantastiCo na vás čakajú fantastické makové a orechové Bratislavské rožky. FantastiCo je súčasťou hnutia Slow Food, ktoré podporuje kvalitné potraviny vyrábané udržateľným spôsobom a tak viete, že kupujete len to najlepšie nielen pre vás, ale aj pre vaše okolie.

​Keby ste namiesto rožkov dostali chuť na niečo šťavnatejšie, môžete si vybrať z bohatého sortimentu paradajok od Farmy Babindol. Ich paradajky sú pestované v okolí Nitry a Levíc a nie sú chemicky ošetrované – aj preto chutia tak, ako sa na pravé slovenské paradajky patrí. Okrem paradajok však v našom Polus Markete nájdete aj bohatú ponuku čerstvého ovocia a zeleniny a klobások od Dobroty u Royka.

Ak by vám po tom všetkom ešte aj vysmädlo, môžete si nechať načapovať pivo v Beer Station. V ponuke nájdete tie najlepšie pivá od slovenských sládkov. Ich pivá sú živé, čapované technológiou PEGAS s pomocou Pivoplynu a preto si zachovávajú tú najvyššiu kvalitu.

Tešíme sa na vás!                      

www.polus.sk

 

 

Páčil sa vám článok?