Radosť z bývania sa ukrýva v detailoch

21.2.2018

Zdroj: rigips

Páčil sa vám článok?

(pr) Každá stavba a rekonštrukcia sa začína snívaním, plánovaním, ale predovšetkým poradenstvom. Stavebné materiály vyberáme a konzultujeme s cieľom mať krajšie, pohodlnejšie, úspornejšie a zdravšie bývanie.

Sústredíme sa na tie najvýraznejšie stavebné konštrukcie, no zabúdame pri tom na podstatné detaily - stavebné prvky, s ktorými prichádzame do kontaktu najviac, či podceníme dodržanie technických postupov.

Zdroj: rigips

​Stavebnou úpravou, ktorá výrazne vplýva na konečnú kvalitu bývania a estetický vzhľad stien, sú práve omietky a stierky. Tvoria nie len finálny vzhľad stien a stropov, ale majú aj dôležité funkčné vlastnosti. Sadrové stierky a omietky Rimano sú pri tom vhodné pre novostavby aj rekonštrukcie a na všetky stavebné materiály či už betón, pórobetón alebo tehlové murivo. Kvalitný materiál je síce základom úspechu, no rovnako dôležitá je aj kvalita stavebných prác a dodržanie aplikačných postupov.

Odborne nanesené omietky s funkčnými vlastnosťami

Predpokladom Vašej spokojnosti je kombinácia kvalitného materiálu a skúseného stavebníka. Správnym rozhodnutím na začiatku rekonštrukcie či stavby si tak ušetríte budúce náklady na opravy. Okrem výberu najvhodnejšieho stavebného materiálu je potrebné dodržať technologické postupy, aby kvalita rekonštrukcie zodpovedala Vašim očakávaniam.

Zdroj: rigips

​Pre dosiahnutie všetkých funkčných vlastností sadrových omietok a stierok Rimano je potrebné ich odborné nanesenie. Divízia Rigips spoločnosti Saint-Gobain, ich renomovaný výrobca, preto založila Rimano Ligu Majstrov, ktorá združuje overených a certifikovaných stavebníkov. Okrem pravidelných školení získava člen ligy možnosť konzultovať s odborníkmi z Rigipsu stavebné postupy priamo na stavbe. Vaše lepšie bývanie je tak pod dohľadom spoločnosti Rigips od výroby omietky či stierky až po jej nanesenie na stenu u Vás doma.   

 www.Rigips.sk www.rlm.sk

Páčil sa vám článok?