V Poluse ožijú rozprávkové príbehy

13.2.2018

Zdroj: Polus City Center

Páčil sa vám článok?

(pr) Žiadne zázračné skrine, žiadne vyfantazírované portály. Dvere do rozprávok existujú a sú bližšie, než si myslíte. Ale poponáhľaaktjte sa! V nákupnom centre Polus City Center ich pre vás otvoria od 15. februára do 15.marca.

Mesiac plný rozprávkových stretnutí

Ako sa asi musel cítiť Pinochio, keď ho prehltla veľryba? A ako sa kráča v sedemmíľových čižmách? Aj na toto dostanú vaši drobci odpoveď, keď ich zavediete do sveta rozprávok v Poluse.

„Poďte s nami do rozprávky“ je jedinečná interaktívna výstava pre deti každého veku, a tiež pre tie, čo majú dávno po osemnástke, no nezabudli snívať.

Zdroj: Polus City Center

​Na svoje si prídete aj vy, konečne si môžete vydýchnuť a aspoň na mesiac sa odbremeniť od nekonečných otázok všetečných detí, keď im čítate ich obľúbenú rozprávku alebo spoločne sledujete rozprávkové DVD. Veď to poznáte – zaujíma ich VŠETKO, do posledného detailu. Ako presne vyzeral Popoluškin koč, čo ukazovali Alici smiešne zrkadlá v Krajine zázrakov a ako sa dá naučiť mimoňská reč??? Načo im to hovoriť, keď im to môžete rovno ukázať a dať tak deťom nezabudnuteľný rozprávkový zážitok!

Zdroj: Polus

​Výstava „Poďte s nami do rozprávky“ spája to najpútavejšie z rozprávkových vesmírov disneyoviek či svetovej klasiky. Prevedie drobcov uličkami príbehov, ktoré väčšina z nich pozná naspamäť. Po ceste stretnú známe postavičky, naučia sa nové hry, vyrobia si vlastné rozprávkové rekvizity a môžu sa do sýtosti vyblázniť pri bohatom sprievodnom programe.

Tak čo, ste všetci pripravení na rozprávkovú jazdu, aká tu ešte nebola? Štartujeme už o pár dní. Čaká na vás napríklad aj...

Koč z Popolušky vydávajúci rôzne zvuky
Veľryba z Pinocchia, ktorej útrobami sa dá poprechádzať
Janko a zázračná fazuľa a jeho ihrisko so šmýkačkami
Aladinov lietajúci koberec, na ktorom sa môžete odfotiť
Sezam, otvor sa s čarovným pokladom
Palculienkin listový čln
Zábavné zrkadlá z Alice v krajine zázrakov
• pohybová hra Sedemmíľové čižmy
• rozprávkové maľovanie na tvár
• majstrovanie v tvorivých dielňach
... a aby sme nezabudli, hneď v úvode výstavy sa ukáže aj zábudlivá Dory!

Zdroj: Polus City Center

Veľký rozprávkový žúr
Rybička s deravou pamäťou bude potrebovať pomoc detí pri hľadaní cesty, keďže sa trochu stratila v rozprávkovom svete. Dobrovoľníci, čo by chceli Dory pomôcť, nech sa hlásia v Hlavnej Rotunde Polusu v sobotu 17. februára od 14:30. Stretnú sa tu nielen s Dory, ale aj s Nemom, Shreckom, Tatkom Šmolkom a Šmoulinkou, Garfieldom, Mimoňom, Tučniakom Kovalským a ďalšími maskotmi, čo ochotne zapózujú pred foťákom. Sobotný žúr prinesie plno príbehov, piesní, tancov, smiechu a kúziel. Príde aj šašo Filip, kúzelník Ivan a šikovníci na chodúľoch.

Hlavne však príďte vy, lístok zdarma na výpravu do rozprávkovej krajiny sa predsa len tak neodmieta! :)

Zdroj: Polus City Center

Páčil sa vám článok?