Dáte si výlet na Vianočné trhy? V Pezinku pripravili bazár i živý orloj

10.12.2017
0

Zdroj: pezinok.sk

Páčil sa vám článok?

Vianočný charitatívny bazár, živý orloj, pezinský dvor aj tanečná motanica budú súčasťou tohtoročných Vianočných trhov 2017 na Radničnom námestí v Pezinku od 15. do 17. decembra. Informuje o nich webová stránka mesta.

"Občanov mesta i jeho návštevníkov srdečne pozývame nielen na predvianočné nákupy, ale aj na malé zastavenie s priateľmi a známymi v predvianočnom zhone pri pohári čaju či vareného vína," uvádza portál pezinok.sk.

Návštevníci podľa portálu  v stánkoch nájdu vianočné pečivo, oblátky, med, kvetinové aranžmány, ľudovoumelecké výrobky, varené víno i gastronomické špeciality. "Tešiť sa môžu aj na živý vianočný orloj, ktorý sa koná pod záštitou Revie - Malokarpatskej komunitnej nadácie,” dopĺňa web. Pezinský dvor - jarmok s regionálnymi výrobkami - záujemcovia nájdu v Krušičovej kúrii, vianočnú vínnu uličku zase na nádvorí Malokarpatského múzea.

Súčasťou sprievodného kultúrneho programu budú vystúpenia dychoviek, folkových aj bluesových skupín, muzikálových spevákov i tanečníkov.

Organizátormi trhov sú mesto Pezinok, Pezinské kultúrne centrum a Malokarpatská komunitná nadácia Revia. Kompletný program je k dispozícii na stránke pezinok.sk.

(TASR)

Páčil sa vám článok?