Lyžovačky na Stuhlecku - autobusom z Bratislavy komfortne a výhodne

13.12.2017

Zdroj: slovak lines

Páčil sa vám článok?

(pr) Výborné podmienky na lyžovanie, bežkovanie či pestrá ponuka osvedčených služieb sú lákadlom rakúskeho strediska Stuhleck pre mnohých obyvateľov Bratislavy a okolia. Slovak Lines opäť prináša obľúbenú zimnú ponuku, ktorej súčasťou je autobusový lístok, a to spolu s lyžiarskym skipassom za zvýhodnenú cenu.

Autobusy Slovak Lines jazdia do Rakúska už siedmu zimnú sezónu každú sobotu, nedeľu, vo sviatočné dni a počas prázdnin, až pokiaľ budú vhodné lyžiarske podmienky. Cestovné lístky vrátane skipassu sa dajú zakúpiť pohodlne a rýchlo na webe slovaklines.sk. Rovnako je pre cestujúcich dostupný nákup v pokladniach na autobusovej stanici Nivy, odkiaľ z nástupišťa č. 4 premávajú „lyžovačkové“ spoje.

Autobusy odchádzajú z bratislavskej autobusovej stanice Nivy o siedmej hodine ráno a približne za dve hodiny vystupujete už priamo pod lyžiarskym svahom. Skipassy rozdáva skúsený vodič autobusu, ktorý zároveň lyžiarom ochotne poradí a poskytne praktické informácie. Výhodou autobusovej lyžovačky je, že v čase obeda sa môžete prísť do autobusu prezliecť, najesť, napiť, oddýchnuť si a potom sa vrátiť na svah. Overený slovenský dopravca nezabúda ani na bežkárov alebo na záujemcov o prechádzky po zasneženej krajine. Pre nich sú v ponuke lístky na autobus bez skipassu.  

Ak sa rozhodne ísť na lyžovačku väčšia skupina, je možnosť objednať si aj samostatný autobus, rovnako aj s cenovo zvýhodnenými skipassmi. V takom prípade odporúčame poslať e-mail na bus@slovaklines.sk a dohodnúť si individuálne podmienky.

Lyžiarske stredisko Stuhleck je najväčším na východe Rakúska. Určite nikoho nesklame. Zjazdovky sú zasnežené a upravené, rady na lanovky či vleky ubiehajú rýchlo a každý má dostatočný priestor pre lyžovanie. Na Stuhlecku môžete využiť aj sánkarskú dráhu či snowtubing, ale aj služby lyžiarskej školy, požičovne lyží, reštaurácie a rýchle občerstvenia. Autobus naspäť do Bratislavy odchádza o 16:30 hod.

Páčil sa vám článok?