SÚŤAŽ: Odfoťte svoj adventný veniec a vyhrajte nákup športových potrieb

1.12.2017
0

Zdroj: Matúš Husár

Páčil sa vám článok?

Pred Vianocami sme pre vás, čitateľov Bratislavských novín, pripravili súťaž, v ktorej môžete vyhrať poukážky na nákup športových potrieb v hodnote 200, 100 a 60 eur. Stačí, ak nafotíte váš adventný veniec spolu s výtlačkom Bratislavských novín a budete mať trocha šťastia.

Zapojiť sa do našej súťaže Adventný veniec a Bratislavské noviny je pomerne jednoduché. Stačí, ak nafotíte svoj adventný veniec a pošlete nám ho. Pozor, má to však háčik. Veniec nemôžete nafotiť len tak, na fotografii  sa okrem venca musí nachádzať aj výtlačok Bratislavských novín. Ide najmä o to, aby sme dostávali fotografie reálnych adventných vencov našich čitateľov a nie fotografie stiahnuté z internetu. Každý, kto sa zapojí do súťaže, môže poslať maximálne jednu fotografiu. 

Adventné vence, ktoré nám do súťaže doteraz prišli, si môžete pozrieť TU.

Fotografiu nám spolu s vašimi kontaktnými údajmi (meno, priezvisko, adresa, telefón, mail) posielajte na mailovú adresu sutaz@banoviny.sk. Traja súťažiaci, ktorých vyžrebujeme, dostanú od nás poukážky na nákup v obchode so športovými potrebami. Prvá cena je poukážka v hodnote 200 eur, druhá cena je poukážka v hodnote 100 eur a tretia cena je poukážka v hodnote 60 eur. Fotografie, ktoré budeme zverejňovať aj na našej stránke, môžete posielať do 17. decembra (vrátane), výhercov vyžrebujeme a ich mená zverejníme 18. decembra 2017.

Súťaž už bola ukončená, mená výhercov zverejníme dnes.

Páčil sa vám článok?