Máme pre vás tip na originálny a praktický Vianočný darček ušitý na mieru pre neho

21.11.2017

Zdroj: cp

Páčil sa vám článok?

(pr) Už tradične sa koniec jesene nesie v predvianočnej atmosfére a ľudia začínajú riešiť nakupovanie darčekov. Neraz sa stáva, že ľudia nevedia čím svojich blízkych obdarovať a tak je výsledok často niečo nepraktické, alebo v podstate zbytočné. Takéto dary z povinnosti by k Vianociam patriť nemali, preto ak chcete svojho blízkeho potešiť, mali by ste sa zamerať na niečo špeciálne.

Nemusíte sa stresovať ako až 30 % Slovákov, ktorí podľa prieskumu nakupujú na poslednú chvíľu. Pripravte sa v predstihu.

Dar pre neho nemusí byť ľahkou úlohou

Výber darčeku pre ženu je často jednoduchší, ako pre muža. Dobrá voňavka, welness, šperk či oblečenie zaberie vždy, no pri opačnom pohlaví to nemusí byť také jednoduché. Ak chcete svojho partnera potešiť, môžete mu darovať aj niečo originálnejšie, ako je pyžamo či ponožky.

Zdroj: cp
Nemíňajte za nepraktické zbytočnosti, pretože najlepšie darčeky sú také, ktoré sú osobné a niečím špeciálne. A čo môže byť osobnejšie ako napríklad oblek šitý na mieru?

Pánsky oblek je všeobecne považovaný za symbol luxusu a určitého statusu, podobne ako luxusné hodinky či iný šperk. Preto ak chcete vášho partnera obdarovať niečím netradičným, oblekom na mieru ho určite prekvapíte a potešíte.

Doprajte mu zážitok a celý proces

Nie je to len kúpa obleku, je to celý proces ako absolvovanie konzultácie, meranie, výber z rôznych materiálov či farieb a profesionálny individuálny prístup.

Je to však príjemný proces, ktorý si treba užiť a netreba ho uponáhľať, pretože na jeho konci čaká výsledok v podobe dokonalého obleku presne na mieru.

Darujte mu zážitok v podobe návštevy salóna Suits by ĎURKA® v Bratislave, kde sa o neho postará odborný personál.

Prečo oblek na mieru?

Pretože je špeciálny rovnako ako sú špeciálne Vianoce a vaša polovička.

Obyčajný oblek môže byť lotériou, keďže nemusí na postavu sadnúť alebo sa páčiť. V bežnom obchode často nesedí veľkosť, strih, farba, materiál alebo predstava, preto by mal mať každý muž aspoň raz skúsenosť s oblekom na mieru. Kedy je lepšia príležitosť ako na Vianoce?

Žiadne dlhé rukávy, prevísajúce ramená alebo neforemný strih, oblek na mieru spoznáte už z diaľky, ako ideálne kopíruje postavu a majiteľovi sedí ako uliaty.

Zdroj: cp
Originálny a praktický dar

Takýto oblek je navyše veľmi praktický a bude vás tešiť dlhodobo. Tým, že je celoročne príležitostí neúrekom, nájde svoje využitie pravidelne a nehrozí, že zostane po celý rok v skrini.

Po Vianociach a Silvestri prichádza plesová sezóna a tak môžete spojiť príjemne s užitočným a byť na ňu už vopred pripravení. Aj keď si na plese dávajú obzvlášť záležať na svojom výzore ženy, ani muži by nemali zaostávať.

Nenechávajte to na poslednú chvíľu

Od úvodnej konzultácie, cez meranie až po finálny oblek prejde istý čas, preto to neodkladajte a príďte včas. V Salóne Suits by ĎURKA® Bratislava sa nestretnú dvaja klienti naraz, preto sa objednajte na bezplatnú konzultáciu a absolvujte cestu za jedinečným oblekom šitým na mieru, všetko na jednom mieste.

Zdroj: cp

Páčil sa vám článok?