Kurz spoločenského tanca od starostu Dúbravky

13.9.2017
Páčil sa vám článok?

(pr) Pre obyvateľov Bratislavy sme pripravili nesmierne príjemný základný kurz spoločenského tanca, kde sa v milej a humornej atmosfére tanečného klubu Danube naučia 8 spoločenských tancov.

Je milé i ľudské ak aktivity predstaviteľov verejného života majú ľudský i úprimný rozmer. Martin Zaťovič ako občan a starosta m. č. Dúbravka už viac rokov aktívne, osobne, dobrovoľnícky, materiálne i finančne pomáha nášmu netradičnému a svetovo ojedinelému  tanečnému klubu v jeho integračných aktivitách formou tanca i výtvarného umenia.

Veľkou oporou i prídavným motorom je jeho pani manželka Zdenka.  Vďaka ich spoločnej podpore sme zorganizovali svetové súťaže v integrovanom tanci v hoteli Sheraton v minulom roku ako aj prekrásny benefičný galakoncert „Deti deťom 2016“ v bratislavskej Redute.

Ako prejav vďaky i uznania pánu starostovi i jeho pani manželke sme pre obyvateľov  Bratislavy pripravili nesmierne príjemný základný kurz spoločenského tanca, kde sa v milej a humornej atmosfére tanečného klubu Danube naučia 8 spoločenských tancov. Záverečná hodina kurzu je hodinou bilančnou a všetci účastníci prezentujú to čo sa naučili.

Zdroj:
Slávnostná atmosféra je umocnená pohárom sektu, ktorý je podávaný priamo počas tanečnej hodiny.

Tešíme sa na vás všetkých tanca chtivých 3. októbra 2017 v TK „Danube“ Bratislava na Batkovej ul. 2 a to takto: 11.00 Seniori, 15.00 študenti a 20.00 dospelí.

Ceny kurzu je symbolická iba 20 Eur/osoba/kurz.  Je to 8 stretnutí po

60 minút raz týždenne. Budeme sa teda spolu stretávať 2 mesiace. Na prvej hodine sa stretnete i s pánom starostom.

Veľmi sa na vás teší tím TK „Danube“ a starosta Dúbravky Martin Zaťovič s jeho manželkou Zdenkou.

 

Páčil sa vám článok?