S pravidelnou návštevou fitka môžete začať aj v lete!

24.8.2017

Zdroj: maximusgym

Páčil sa vám článok?

(pr) Ak uprednostňujete komornejšie fitnescentrum rodinného typu, jedno také pre vás máme priamo v centre Bratislavy. Volá sa MAXIMUS FITNESS & GYM.

Nemusíte čakať na novoročné predsavzatie aby ste začali chodiť pravidelne cvičiť. Skúste začať teraz! K rýchlemu rozhodnutiu vám pomôže aj stále aktuálna letná akcia vo fitku MAXIMUS. Ak ešte nie ste klientom fitnescentra, pri kúpe dvoch mesačných permanentiek platíte len za jednu! Prizvite si kamaráta či priateľku a vo dvojici sa lepšie namotivujete a pôjde vám lepšie.

MAXIMUS FITNESS & GYM je špičkovo zariadené fitnescentrum v blízkosti centra mesta. Ponúka najnovšiu líniu LIFEFITNESS Signature, doplnenú o americký silový kult Hammer Strength. Plne klimatizovaný priestor zabezpečuje komfort aj pri letných horúčavách. Nachádza sa na Karadžičovej ulici 6. Už z diaľky vás upúta svojím typickým, výrazným červeným vizuálom. Ak dávate prednosť komornejšiemu prostrediu pred masovými fitkami v nákupných centrách, je pre vás MAXIMUS FITNESS & GYM tým správnym miestom!

Zahrievačku pred cvičením môžete absolvovať v samostatnej kardiozóne. Čas si  spríjemníte sledovaním live športových prenosov na veľkoplošných obrazovkách. V kardiozóne sú k dispozícii dva eliptické trenažéry, dva bicykle Recumbent, tri klasické stacionárne bicykle, dva stepre a štyri bežecké pásy.

Vo fitness zóne na vás čaká takmer päťdesiať moderných strojov vrátane revolučného fitness systému SYNRGY 360 - multifunkčné fitness zariadenie určené na dokonalé precvičenie celého tela, predovšetkým s vlastnou váhou. Je mimoriadne vhodné aj pre ženy! Jeho variabilnosť ponúka neobmedzené možnosti tréningu: silový, závesný, boxerský či funkčný. Cvičenie je produktívnejšie a máte tak možnosť dosiahnuť lepšie výsledky.

​Každý pracovný deň od 17. do 22. hodiny je k dispozícii fitness tréner, ktorý vám rád poradí, ako správne a efektívne cvičiť. Ak uprednostňujete osobného trénera, určite si vyberiete jedného z nášho profesionálneho tímu.

Či už je vaším cieľom nárast svalovej hmoty, redukcia hmotnosti, zlepšenie pohybu  alebo sa proste chcete cítiť lepšie a vitálnejšieí, popripade máte zdravotný problém a bojíte sa začať cvičiť, MAXIMUS tréneri vám odborne poradia a usmernia vás.

www.maximusgym.sk

Páčil sa vám článok?