Dovolenka s jasným cieľom a poistením

23.7.2017

Zdroj: b1

Páčil sa vám článok?

(pr) Na dovolenku sa nevydávame iba v lete, no práve horúce slnečné dni nás čoraz viac ťahajú k vode alebo do hôr. Aby ste sa na dovolenke vyhli zbytočným výdavkom, domov neopúšťajte bez cestovného poistenia.

Cestovné poistenie bez čakania

Často nám pred odchodom na dovolenku až na poslednú chvíľu napadne, že vlastne nie sme poistení. Lenže kam teraz zájsť a kto nás poistí výhodne a bez čakania? Navyše nám na posteli ležia nedobalené kufre a pred dverami už netrpezlivo stepujú deti, ktoré sa tešia na prázdniny k starým rodičom... Jednoduchou cestou, ako si vybaviť cestovné poistenie na dovolenku, je sadnúť si za počítač a vybaviť si ho online. Na stránke Netfinancie.sk vás čaká prehľadná online kalkulačka, ktorá vám po nahodení potrebných údajov o dovolenke poskytne zoznam ponúk slovenských poisťovní. Vy si na zákláde toho budete môcť vybrať poistný balíček, ktorú vám za danú cenu najviac vyhovuje. Nemusíte ísť nikam do mesta, ale poistenie na dovolenku hravo vybavíte z pohodlia vašej sedačky. Pri špecifikovaní cestovného poistenia je dôležité udať lokalitu, počet cestujúcich osôb a dní dovolenky i typ cesty.

Prečo sa pred cestou poistiť

Hoci si poviete, že vám sa na dovolenke nemôže prihodiť nič zlé, práve na tej osudnej dovolenke sa môžete zraniť alebo nechtiac spôsobiť škodu na majetku. Cestovné poistenie však nechráni len dovolenkujúcich turistov, ale i každého, kto sa na istý čas ocitá mimo domova, či už z pracovných, alebo študijných dôvodov. Pamätajte na to, že ošetrenia, za ktoré na Slovensku neplatíte, by vás v zahraničí mohli stáť aj viac ako jednu výplatu, preto je dobré myslieť predvídavo a na dovolenku bez cestovného poistenia jednoducho ani nepomyslite. Poistenie, ktoré si vybavíte online, platíte priamo na účet zvolenej poisťovne, teda nie do vrecka tomu, kto vám ho sprostredkoval. Je bezpečné, rýchle a máte možnosť si dopodrobna prečítať to, čo je v poistení zahrnuté.

 

 

 

Páčil sa vám článok?