Bicykle s jedinečným dizajnom

22.7.2017

Zdroj: b1

Páčil sa vám článok?

(pr) Bicykel využívame na športovanie, ale napríklad i na presun do práce či obchodu. Niekomu vyhovuje oveľa viac ako auto, pretože jeho údržba je jednoduchá a lacná a dostane sa s ním aj na miesta, kam by s autom nezašiel.

Na bicykli svetom

Ten pocit, keď nám pri jazde na bicykli vietor prečesáva vlasy, budeme milovať navždy. Je to náš životný štýl, forma odreagovania, spôsob, akým trávime voľný čas. Výrobcovia bicyklov sa riadia potrebami každého jedného z nás, a preto si hravo nájdeme bicykel vhodný na bicyklovanie v meste i na ťažšom teréne. Výkon bicykla sa odrazí v našom pocite z jazdy, no nemálo nám záleží aj na tom, ako vyzerá a či sa k nám hodí. Tu nemyslíme len našu osobnosť, ale tiež telesné parametre. Pre každý typ postavy, výšku a váhu, sa dá zohnať vhodný typ bicykla. Slovenská značka bicyklov CTM si získala už mnohých priaznivcov a už na prvý pohľad je viditeľné, že pri navrhovaní a výrobe modelov pracujú s vášňou a precízne. Vďaka tomu môžeme jazdiť bezpečne, pohodlne a na bicykloch sa cítiť ako králi aj za tých najnáročnejších podmienok.

CTM pre dravcov aj elegánov

Značka biaktuacyklov CTM nie je na Slovensku nijakou novinkou. Vyrába bicykle pre všetky odvetvia cyklistiky, pre ženy, mužov i deti už viac ako 20 rokov. Jazda na nich sa stáva zážitkom aj pri pomalej mestskej jazde, keď si odbehnete na zmrzlinu alebo nakúpiť. Výkonnostní športovci zasa ocenia pohodlné sedenie a kolesá prispôsobené terénu a charakteru jazdy. Presné radenie a brzdy vás nesklamú, ľahko vyšliapete na vrcholy kopcov a rovnako s gráciou z nich zleziete. Ak ste sa rozhodli pre aktívny oddych na bicykli, bicykel CTM sa stane vaším najlepším priateľom do každého počasia. Deti očarí nápadité sfarbenie bicyklov, s ktorým sa stanú v partii kamarátov neprehliadnuteľnými. Aj vďaka dizajnovému bicyklu v nich môžete rozpútať lásku k športu, a tak ich už viac nemusíte nasilu vyháňať od počítača.  

 

Páčil sa vám článok?