Kancelárie s vynikajúcou dostupnosťou

24.7.2017
Páčil sa vám článok?

(pr) Zamestnanie by nás malo napĺňať. Ak pracovnú dobu trávime v príjemnom prostredí, do práce pravdepodobne chodíme radi. Tešíme sa z dobrej dostupnosti kancelárie, že máme kde zaparkovať a po práci rýchlo nakúpiť.

Prácu snov v moderných kancelárskych priestoroch ponúka svojim klientom projekt Viktória na Košickej ulici v Bratislave. 

Luxusná administratívna časť budovy

Moderní podnikatelia dnes už nepotrebujú vlastniť nehnuteľnosť. Aj vám stačí natrafiť na výhodnú ponuku prenájmu priestorov, no najmä na správcu týchto priestorov s dobrými referenciami, ktorý si potrpí na bezchybný stav budovy a okolia. Všetky starosti spojené s rekonštrukciou či riešením menších i väčších problémov vám ako nájomníkom odpadajú, a tak sa nerušene môžete venovať svojmu biznisu. Je to komfortné, najmä ak zatiaľ presne neviete, ako dlho budete kancelárske priestory využívať. Pri hľadaní vhodnej kancelárie/-í nezvažujte len, či ide o dobrú lokalitu, ale tiež popremýšľajte nad veľkosťou objektu či rozlohou kancelárií. Skúsenosti mnohých vravia, že čím väčšie administratívne centrá, tým menej starostlivosti sa klientovi ujde zo strany správcu. Ak si teda chcete byť istý, že vaše podnikanie neznepríjemnia rušivé vplyvy (sústavné dožadovanie sa vyššej úrovne zasadacích miestností, modernizácie sociálnych zariadení a pod.), pozrite sa na to, čo vám ako nájomníkovi ponúka projekt Viktória na Košickej ulici v Bratislave. Trinásť luxusných kancelárií nachádzajúcich sa na poschodí je vám prístupných sedem dní v týždni a nonstop. Nevyhovuje vám dispozičné riešenie priestorov? Vyžiadajte si kanceláriu na mieru! Samozrejmosťou a v dnešnej dobe aj nutnosťou je bezproblémové parkovanie priamo pred budovou, ktoré nevyužívate len vy, ale i vaše návštevy, spoločná kuchynka, zasadačka a sociálne zariadenia v bezchybnom stave. Aj napriek tomu, ako luxusne to všetko znie, kancelárie na Košickej charakterizujú nízke prevádzkové náklady.

​Pracujte v pokojnom prostredí

Kancelárske priestory na Košickej boli obdarené všetkým, čo sa od moderných administratívnych priestorov vyžaduje. Už na prvý pohľad vás zaujme čistota prostredia a vkusné kancelárske vybavenie. Vo vzduchu sa stále vznáša vôňa novoty a všade vládne pokoj. Ideálne miesto na vznešené myšlienky a tvorbu dôležitých projektov. Veľkým plusom projektu Viktória je, že okrem kancelárií na prenájom má klient k dispozícii aj zasadaciu miestnosť obdarenú technikou. Tam sa možno stretávať na poradách, brainstormingoch či v rámci pracovných školení. Výhodou je, že sa od svojho pracoviska vôbec nemusíte vzdialiť, všetko máte ako na dlani. Týka sa to aj služieb a občianskej vybavenosti v okolí budovy. Spomeňme napríklad len obľúbený trh na Miletičovej ulici. Domov z práce sa dostanete s čerstvými potravinami a úsmevom na tvári, pretože kancelárie na Košickej sa pýšia výhodnou lokalitou. Nielen z dôvodu, že je to tichá a dobre vybavená lokalita, ale tiež preto, že o Košickej ulici sa vraví ako o najdostupnejšej v Bratislave. Kto si práve predstavil hodinovú cestu do práce a z práce, a to len v rámci jedného mesta, si isto slastne povzdychol. Toto je presne ten typ kancelárií, čo už dlhšie hľadáte. Poponáhľajte sa, administratívne priestory projektu Viktória sa rýchlo zapĺňajú.

Páčil sa vám článok?