Vrakuňa už má za sebou slávnostné zasadnutie nového miestneho zastupiteľstva

20.11.2018

Zdroj: FB Vrakuňa

Páčil sa vám článok?

Za účasti novozvoleného bratislavského primátora Matúša Valla či predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Juraja Drobu sa dnes ráno uskutočnilo ustanovujúce zasadnutie Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava - Vrakuňa, na ktorom sa svojej funkcie ujal staronový vrakunský starosta Martin Kuruc a svoje sľuby skladali aj noví miestni poslanci.

Ustanovujúce zasadnutie Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava–Vrakuňa sa konalo dnes, teda 20. novembra 2018 v čase od 8,30 hod. a bolo prvým v rámci nášho hlavného mesta, kde sa už ujal funkcie novozvolený starosta Martin Kuruc, ale mandáty prevzalo aj 15 poslancov miestneho zastupiteľstva. Podľa zákona by sa mali tieto zastupiteľstvá uskutočniť najneskôr 30 dní od termínu komunálnych volieb.  

Zasadnutie sa uskutočnilo v novej Sobášnej sieni Miestneho úradu mestskej časti Vrakuňa na ul. Poľnohospodárska 27 B a zúčastnili sa ho aj predseda BSK Juraj Droba a novozvolený primátor Matúš Vallo. Po slávnostnej - inauguračnej časti pokračovalo miestne zastupiteľstvo aj pracovným programom. 

(ars, foto: FB Vrakuňa) 

Páčil sa vám článok?