VIDEO: Vo vozovni Jurajov dvor horel autobus MHD - nezachránili ho už ani hasiči!

20.11.2018

Zdroj: FB Zomri

Páčil sa vám článok?

Nad Ružinovom bolo dnes predpoludním vidno hustý čierny dym a viacerí ľudia, ktorí ho uvideli, tak boli zvedaví, čo a kde vlastne horí... Ukázalo sa, že plamene zachvátili autobus MHD vo vozovni DPB v Jurajovom dvore.

Zdroj: TB

​Na sociálnej sieti sa predpoludním objavilo aj video, na ktorom vidno horiaci červený autobus a prvotnú snahu ho uhasiť. 

​Z titulnej fotografie je zrejmé, že interiér autobusu zhorel prakticky do tla... O stanovisko k mimoriadnej udalosti sme požiadali aj hovorkyňu Dopravného podniku Mgr. Adrianu Volfovú, ktorá nám k prípadu povedala: "O 8:51 vo vozovni Jurajov Dvor začal na odstavnej ploche horieť zo zatiaľ nezistených príčin starý plynový autobus typu Karosa. Dielenskí pracovníci udalosť okamžite nahlásili dispečingu DPB, a.s., ktorý ihneď zabezpečil na miesto príchod hasičov a polície. Udalosť je v štádiu riešenia políciou, zaobišla sa bez zranenia a taktiež bez akejkoľvek škody v rámci vozovne. Autobus premával v rannej špičke na linke č. 133, po ukončení služby vodič odstavil vozidlo vo vozovni."

(ars, foto: FB Zomri, MB, video: FB B.H.) 

Páčil sa vám článok?