FOTO: V Karlovej Vsi zrazila električka ženu, ktorá jej nečakane vbehla do dráhy, keď naháňala svoje dieťa

14.11.2018

Zdroj: FB Revizori

Páčil sa vám článok?

Približne 15-minútové zdržanie električiek idúcich z Dúbravky smerom do centra si vyžiadala nepríjemná udalosť, ktorá sa stala dnes popoludní v Karlovej Vsi, kde 36-ročná žena nečakane vošla do jazdnej dráhy električky č. 9, keď bežala za svojim dieťaťom. Električka ju pri náraze odhodila ma koľajisko, ale chodkyňa to našťastie prežila bez vážneho zranenia a aj jej dcéra je v poriadku.

"Vodičke električky linky č. 9 náhle vošla do jazdnej dráhy chodkyňa, vodička tak už pre krátku vzdialenosť nedokázala zrážke zabrániť. K zraneniu vodičky ani cestujúcej verejnosti nedošlo. Nehoda je v štádiu riešenia políciou, premávka bola zdržaná približne 15 minút len smerom do centra mesta," povedala pre Bratislavské noviny hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Mgr. Adriana Volfová. 

Zdroj: FB Revizori


Na sociálnej sieti príčinu zdržania električiek z Dúbravky cez Karlovu Ves smerom do mesta riešilo viacero jej užívateľov, medzi ktorých sa pôvodne dostala informácia, že zrazenou je mladé dievča, pravdepodobne školáčka a mnohí diskutujúci na základe svojich skúseností predpokladali, že sa pozerala na displej svojho mobilu, prípadne mala na ušiach slúchadlá. Nič také sa však nepotvrdilo. Podľa informácií Bratislavských novín išlo o 36-ročnú ženu, ktorá nerešpektovala svetelnú signalizáciu, ale práve z toho dôvodu, že sa rozbehla za svojou dcérou. Okolnosti tohto incidentu v Karlovej Vsi polícia ešte stále vyšetruje. A možno napokon ani nepôjde o nehodu, ale len škodovú udalosť. Premávka električiek v oboch smeroch je už v tejto chvíli obnovená. 

(ars, foto: FB Revizori)

Páčil sa vám článok?