Futbalový reprezentant Ľubomír Šatka dostal bitku pri konflikte v centre Bratislavy!

5.11.2018

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Futbalista Ľubomír Šatka - hráč DAC Dunajská Streda a člen futbalovej reprezentácie SR bol pred dvomi týždňami v skupinke, ktorá bez dovolenia odišla zo zrazu v Senci zabávať sa do baru, v dôsledku čoho abdikoval tréner Ján Kozák a v noci zo soboty na nedeľu sa stal na Rybnom námestí obeťou fyzického útoku a skončil so zraneniami v nemocnici.

Ľubomír Šatka ešte v sobotu 3. novembra nastúpil v Dunajskej Strede na ligový zápas DAC proti Nitre a víťazstvo domácich 1:0 sa vybral osláviť do jedného z bratislavských klubov. V nedeľu okolo tretej hodiny sa mladý futbalista dostal do konfliktu s neznámym mužom, ktorý ho fyzicky napadol a údermi do hlavy mu spôsobil rôzne zranenia ako sú napríklad poškodené zuby, posunutie chrupu či tržnú ranu na pere. Po bitke ho museli previezť do ružinovskej nemocnice, kde bol ošetrený. „V uvedenom prípade sme v nedeľu 4. novembra v čase okolo 03:00 hod. prijali oznámenie o fyzickom napadnutí muža na Rybnom námestí v Bratislave. V tejto súvislosti poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,“ povedala k prípadu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková, ktorú sme dnes predpoludním kontaktovali, pričom upresnila, že vyšetrovanie pokračuje a v tomto štádiu trestného konania viac informácií médiám nemôže poskytnúť. 

Zdroj: Futbal SFZ

​Ľubomír Šatka skončil s poškodenými zubami, posunutým chrupom a rozbitou perou v nemocnici...

Nočný klub, ktorý sa nachádza v podzemných priestoroch zrekonštruovaného hotela Park Inn (bývalý Danube) na rozhraní Hviezdoslavovho a Rybného námestia, nie je pre futbalistov príliš šťastným miestom. V spomínanom klube sa bol začiatkom októbra 2016 zabávať aj reprezentant Vladimír Weiss mladší, keď ho policajná hliadka pri odchode zastavila v terénnom mercedese, v ktorom bolo desať ľudí, pričom na mieste šoféra sedeli dvaja - on na kolenách svojho kamaráta. Kúsok od spomínaného hotela sa 8. októbra 2017 odohral aj tragický incident, pri ktorom Ind Nishit nožom usmrtil 38-ročného Braňa - hráča Chorvátskeho Grobu a tento víkend po bitke skončil v nemocnici Ľubomír Šatka, ktorý si tak skoro vrcholový futbal nezahrá. Do konca kalendárneho roka ho fanúšikovia DAC či slovenskej reprezentácie na trávniku už určite neuvidia...

(ars, foto: koláž abn, futbalsfz.sk)

  

Páčil sa vám článok?