FOTO: Na Hubeného v Krasňanoch otvorili nové multifunkčné ihrisko

21.10.2018
Multifunkčné ihrisko v Krasňanoch

Zdroj: FB Peter Pilinský

Páčil sa vám článok?

Obyvatelia bratislavskej Rače, konkrétne miestnej časti Krasňany, sa od piatka môžu tešiť z moderného multifunkčného ihriska. Veď posúďte sami.

Ihrisko vyrástlo na Hubeného ulici oproti zdravotnému stredisku, už je aj skolaudované. Keďže miestny úrad nemôže zo zákona kolaudovať svoje vlastné stavby, urobil tak Stavebný úrad vo Vajnoroch.

"Je síce pravda, že realizácia tohto ihriska sa predĺžila o niekoľko mesiacov, no rekonštrukcia zahŕňala aj také práce, ktoré vyžadovali ďalšie potrebné povolenia (a keďže kvôli nám nikto neskáče, ako my pískame, museli sme si jednoducho počkať). Možnože si ihrisko vaše deti už tento rok moc neužijú, ale čas rýchlo letí a jar aj s pekným počasím je tu zas čo nevidieť. My zatiaľ aspoň vychytáme posledné nedostatky, vysadíme novú čerstvú trávu a podobne," napísal na sociálnej sieti starosta Rače Peter Pilinský.

FOTOGALÉRIA:

​V tomto areáli sa predtým často zdržiavali najmä ľudia bez domova. Teraz sú tu nové lavičky, oplotenie, dokonca toalety, v letných mesiacoch poslúži rozprašovač vodnej hmly, seniori ale i mladší pravdepodobne ocenia petangové ihrisko či nové hracie prvky nielen pre deti.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie