FOTO: Mladá dvojica si v detskom kočíku a taške odniesla z obchodu tovar za vyše 440 eur!

15.10.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

V jednej z pobočiek známeho obchodného reťazca riešia kuriózny prípad. Ich predajňu navštívila 1. októbra 2018 vo večerných hodinách rodinka s dvomi deťmi, ktorá asi nemala drobné na vozík a tak si tovar odkladala do detského kočíka, v ktorom bolo malé dieťa a zvyšok si odniesla bez zaplatenia v športovej taške. Obchodu spôsobili škodu viac než 440 eur.

O prípade informovala polícia prostredníctvom svojho oficiálneho facebookového profilu, pričom tu zverejnila fotografie spomínanej dvojice zo záznamu bezpečnostnej kamery v predajni na Segnerovej ulici ako aj zoznam tovaru, ktorý z bratislavského obchodu zmizol. Išlo o:
- 5 ks fliaš alkoholu zn. Jack Daniels 0,75l
- 1 ks svietidlo Led
- 1 ks batožinová váha
- 4 ks instantnej kávy zn. Davidoff espresso
- 4 ks kávy zn. Davidoff fine aroma
- 5 ks Nivea amen 75 ml
- 4 ks Nivea micelárnu vodu
- 2 ks telové mlieko zn. Garnier na suchú pokožku
- 2 ks Gillette embrace
- 4 ks Gillette Breeze
- 2 ks Gillette Mach 3
- 2 ks Old Spice stick
- 1 ks syr Parmezán 200g
- 3 ks syra Grana Padano
- 1 ks Old Spice 250ml
- 2 ks Old Spice 150 ml 
- 2 ks Natur box
- 1 ks Nivea 200ml 
- 1 ks Nivea 200ml
- 6 ks Gillette VPH 100ml

Celková škoda bola vyčíslená na 443,07 eura. Polícia vyzýva verejnosť, aby v prípade, že niekto spozná „podarenú“ dvojicu zatelefonovala na číslo 158.

Zdroj: PZ SR

​Popis osôb:

Muž je v zdanlivom veku približne 25 až 30 rokov, chudej postavy, vlasy na krátko ostrihané. V čase spáchania skutku mal oblečenú tmavú mikinu a tmavé nohavice, a obuté mal červené tenisky s troma bielymi pruhmi a na hlave mal šitlovku, v ruke držal veľkú čiernu tašku s bielym nápisom TWIN-SET a z druhej strany s bielymi znakmi v tvare srdca. 

Druhou páchateľkou je žena zdanlivého veku 25 až 30 rokov s čiernymi vlasmi zviazanými do copu, strednej postavy. Oblečené mala modré rifle, tmavú bundu, cez plece mala kabelku bielej farby a tlačila detský kočík bielej farby so znakmi.

Zdroj: PZ SR

(ars, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?